Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na copka

frendzel

Rekomendowane odpowiedzi

Login: frendzel
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: nieodpowiednie rozpatrywanie apelacji i dawanie ograniczeń na forum. 
Data zdarzenia: 03.01.23
Dowody: w ss (widać że obie apelacje są inne i nie są w tym samym czasie bo jak 1 została odrzucona i z automatu przeszła do archiwum, to napisałem wtedy drugą. I nie taką samą tylko zmieniłem).
Opis sytuacji: tak jak widać na ss. Chodzi o to że członek adm. copka odrzuca i odrzucał mi apelacje dając podpunkty z regulaminu jako powód odrzucenia które wcale a to wcale nie mają nic wspólnego z moją apelacją. Dostałem też przez tą sytuację pkt na forum i ograniczenie dlatego skarga pojawia się dopiero dziś. Liczę na wypowiedz administracji rcon w tej sprawie. 

5E06EFA3-0D68-4C50-951B-B3DD4E4EA6B6.jpeg

DF2ADDA5-02BB-45AA-A068-C670C3B43B78.jpeg

08BABA90-2CD3-4522-A702-6366491D1A16.jpeg

D605A81D-9F29-4C1E-8EA9-3E8CE9B8247F.png

767A7561-CB9E-41AF-9D73-E9CA4DD45A50.png

Hej, otóż gdy napisałeś swoją pierwszą apelacje podczas rozpatrywania jej nie napisałem nic o tym żebyś pisał jeszcze raz apelacje od kary którą otrzymałeś w związku z tym twoje dalsze apelacje od tej samej kary łamią siódmy podpunkt regulaminu działu Apelacje od kar.

Spoiler

§ 7
Zakazuje się tworzenia kilku takich samych apelacji od jednej kary bez zalecenia administratora rozpatrującego.

Dlatego twoje kolejne apelacje były odrzucane i karane ze względu na łamanie regulaminu działu. Po dokładniejszym sprawdzeniu przytoczenie ci podpunktu ósmego z regulaminu działu Apelacje od kar było blednę wynikało to z mojego nie dopatrzenia.Chcę dodać że podczas rozmowy z tobą w wiadomości prywatnej na Discordzie twoje wiadomości były pisane z brakiem kultury oraz w sposób prowokacyjny.

Spoiler

image.png.b5ac90d566abf39b3519e286a17883e4.png

image.png.042244b1df82f8667b69385bdfd6a27c.png

Więcej nie mam nic do dodania ode mnie to tyle.

11 minut temu, copka napisał:

Hej, otóż gdy napisałeś swoją pierwszą apelacje podczas rozpatrywania jej nie napisałem nic o tym żebyś pisał jeszcze raz apelacje od kary którą otrzymałeś w związku z tym twoje dalsze apelacje od tej samej kary łamią siódmy podpunkt regulaminu działu Apelacje od kar.

Pokaż ukrytą zawartość

§ 7
Zakazuje się tworzenia kilku takich samych apelacji od jednej kary bez zalecenia administratora rozpatrującego.

Dlatego twoje kolejne apelacje były odrzucane i karane ze względu na łamanie regulaminu działu. Po dokładniejszym sprawdzeniu przytoczenie ci podpunktu ósmego z regulaminu działu Apelacje od kar było blednę wynikało to z mojego nie dopatrzenia.Chcę dodać że podczas rozmowy z tobą w wiadomości prywatnej na Discordzie twoje wiadomości były pisane z brakiem kultury oraz w sposób prowokacyjny.

Pokaż ukrytą zawartość

image.png.b5ac90d566abf39b3519e286a17883e4.png

image.png.042244b1df82f8667b69385bdfd6a27c.png

Więcej nie mam nic do dodania ode mnie to tyle.

Nie były pisane w sposób prowokacyjny od tego zacznijmy, ale przyznam że brak kultury był ponieważ byłem poddenerwowany bo nic do ciebie nie dociera i dobrze nie znasz regulaminu.

Przeanalizuj sobie podpunkt 7 jeszcze raz. ( zakazuje się tworzenia KILKU TAKICH SAMYCH apelacji od jednej kary bez zalecenia administratora rozpatrującego ). dodam że ta apelacja różni się od tamtej całkowicie więc moim zdaniem odrzucenie apelacji i przytoczenie podpunktu 7 z regulaminu jest nieodpowiednie tak samo jak z podpunktem 8.

Dostałem również przez ciebie i twój brak znajomości regulaminu ograniczenie na forum i pkt. przez co nie mogłem nic nigdzie pisać, nawet tej skargi... 

Czekam i liczę na wypowiedz adm. RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.