Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Chej

Dolus

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  VoTeR.
Nick oskarżonego: chej
Powód skargi: Taran, Skracanie, Obraza.

Data zdarzenia: 17.12.2020 10:41
Dowody:  https://imgur.com/a/NWwStnL
Opis sytuacji: A więc tak jechałem sobie z bazy org na kuriera. Dojechałem do Los Santos Willowfield gdzie każdy tam skraca. gracz który jechał sweeperem chciałem ominąć więc postanowiłem lekko skrócić sobie. zabieg nie celowy. Wtedy zauważyłem że gracz chej który jechał kurierem zjechał na 2 pas i jechał przez chwile pod prąd i wtedy wjechał we mnie taranując mnie i skrócił sobie drogę. Potem jechałem za nim spytać się czy zapłaci czy pisać skargę gracz się nic nie odezwał i przelał mi kwotę wybraną przez niego która by mi nie pokryła kosztów było to 50$. Więc postanowiłem dać mu te 50$ i poinformować o napisaniu skargi. potem gracz mi odpisał że nic nie pisał ile chce. nie napisał z tego powodu że gracz mi nie odpowiedział czy mi zapłaci czy pisać na forum. I gracz mi napisał to 

[2020-12-17 10:44:52] [Output] : >> [74] chej: za to to tylko silnik naprawie
[2020-12-17 10:44:54] [Output] : << [74] chej: to ze nie powiedziales ile to nie moj problem
[2020-12-17 10:45:50] [Output] : >> [74] chej: to siÄ™ nie skraca i taranuje
[2020-12-17 10:46:07] [Output] : << [74] chej: nie stac cie na utrzymanie i naprawe auta to go nie kupuj boraku

i po tym napisałem że na org co się wydarzyło podałem id i nick więc BOSS organizacji nwm czy napisał do niego ale po tym jak podałem id i nick napisał że chej chce prawko i pisać mam. ale nie wiem czy to prawda.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: [2020-12-17 10:44:35] [Output] : >> [74] chej: skarga poleci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.