Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skraga na kolo1324

GruchaX

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GruchaX
Nick oskarżonego: Kolo1324
Powód skargi:  brak kompetencji podczas wykonywanej pracy
Data zdarzenia: 04.01.2023
Dowody: nagranie jest https://files.fm/u/gwud6hdt5?ak=08c28
Opis sytuacji:  Gracz o Nicku Romannierosoman zablokował mi wyjazd podczas doreczania paczek z DM. Piszac raporta ze taka i taka osoba blokuje nam wyjazd przyjął go supporter Kolo, który nie potrafił opanować swoich emocji pisząc do każdego "wyjazd" w dodatku bez umiejętności ortografii "z tad" co niezbyt dobrze świadczy o tym aby takowa osoba była na takim stanowisku. Po czym gdy gracz Roman nie chciał zabrać swojego auta postanowił wytepać wszystkie pojazdy, które się znajdują tłumacząc, że nie siedzieliśmy w aucie dlatego podjął takie czynności by zakończyć ową sytuację. Proszę o wyciągniecie konsekwencji a najbardziej to o spojrzenie na obraz iż ów gracz nie zna podstawowych zasad ortografii i nie jest kompetentny do danego stanowiska.

Witam, zaczynając od ortografii, jest to faktycznie błąd, aczkolwiek uważam, że każdy takowe popełnia. Nie rozumiem więc fragmentu: "bez umiejętności ortografii "z tad" co niezbyt dobrze świadczy o tym aby takowa osoba była na takim stanowisku." Co ma jedno do drugiego, nie rozumiem, ale postaram się domyślić.

Drugą sprawą jest to, że nie panuje nad swoimi emocjami. Faktycznie przychodząc na reporta napisałem do gracza Roman "wyjazd" co jest moim błędem. Aczkolwiek potem pisałem wam już spokojnie co i jak oraz postawiłem warunki, które można zobaczyć w logach. Albo wsiadacie i się rozjeżdżacie albo wytepuje auta. Wy natomiast nie zwracaliście na mnie uwagi, chociaż podobno wam na tym bardzo zależało. Kończąc swoją wypowiedź chce zaznaczyć, że to bardziej ty ze swoim kolegą nie panowaliście nad swoimi emocjami, siejąc niepotrzebny chaos, gdy cała sprawa była jasna.

Tyle ode mnie, czekam na wypowiedź aRCON.

2 godziny temu, GruchaX napisał:

Odpowiadając na twoje słowa napisałeś ze wsiądźcie do pojazdów ale ja ci odpisałem ze nie miałem jak wyjechać bo przede mna stał box a za mna Sanchez wiec postanowiłeś wytepac wszystko co tam stało.

Czyli zamiast robić to co mówie i tak postanowiliście mieć to gdzieś i dalej kłócić się o swoje racje, co było bezsensowne. A po drugie, nie uważam byście przez boxa i sancheza nie mogli wsiąść do auta.

Supporter powinien w każdej sytuacji zachować zimną krew i nie dać się sprowokować, tym bardziej wykazywać się kulturą osobistą - nawet jeżeli gracze tego nie robią. 

Supporter za to zostanie ukarany wewnętrznie, do reszty oskarżeń nie mam zastrzeżeń.

Swoją droga przyczepianie się do czyjejś ortografii, gdzie to jest marginalny błąd jest dosyć śmieszne. Po wypowiedzi supportera widać, że potrafi stosować się do zasad ortografii, a nawet interpunkcji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.