Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Barson.bec

Tengrg_Powell
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: LORDG
Nick pracownika/ów:  Barson.bec
Powód skargi: Wpychanie fury do punktu medycznego, brak kompetencji do pełnienia powierzonych obowiązków, naduzywanie uprawnien.
Opis oraz data zdarzenia: Podjechałem uleczyc sie ze znajomymi z organizacji bo chciałem robic poscig przed SAPD kiedy stało sie to co na nagraniu, nawet barierką podchaczył. 
Dowody w postaci ss'ów lub logów: https://streamable.com/1ywffv  oraz  https://streamable.com/o7jx5i

• Super 5
  • Haha 16

No siema,

Zarzuć całym nagraniem jak notorycznie wjeżdzałeś Sultanem na punkt medyczny, nie tylko urywek 😉 
Barierki żadnej nie stawiałem, można sprawdzić logi - jestem czysty jak łza : - )

Twoje komentarze w Naszą strone również możesz wrzucić, ładna wiązanka leciała z Twojej strony. Aż żałuje że nie mam nagrań

Edytowane przez Barson.bec
  • Super 3
  • Haha 1

4 minuty temu, Barson.bec napisał:

No siema,

Zarzuć całym nagraniem jak notorycznie wjeżdzałeś Sultanem na punkt medyczny, nie tylko urywek 😉 
Barierki żadnej nie stawiałem, można sprawdzić logi - jestem czysty jak łza : - )

Twoje komentarze w Naszą strone również możesz wrzucić, ładna wiązanka leciała z Twojej strony. Aż żałuje że nie mam nagrań

Proszę o nagrania 😉

• Super 7
  • Haha 4

29 minut temu, dvvmzxq napisał:

Witam, z tej strony Paramedic I dvvmzxq z San Andreas Medical Department.

Jako świadek sytuacji podtrzymuje stanowisko oskarżonego. Jeżeli kolego masz jaja wstaw co robiłeś wcześniej i dowiesz się dlaczego taka sytuacja sie wydarzyła.

Witam, z tej strony Paralityk I LORDG z San Andreas Confident Departament. 

Jako oskarżyciel sytuacji pragnę poinformować ze swiadkowie to nie dowody. Ponad to nic nie uprawnia ciebie do robienia czegoś takiego na służbie.

Edytowane przez LORDG
  • Super 7
  • Haha 4
  • Auć 1

@LORDG jeżeli posiadasz, to proszę Cię o podesłanie dłuższego/całego nagrania z dźwiękiem z całego zajścia. Dodatkowo proszę o niewypowiadanie się innych osób oprócz oskarżyciela i oskarżonego.

Edytowane przez teez.
  • Super 8

Godzinę temu, teez. napisał:

@LORDG jeżeli posiadasz, to proszę Cię o podesłanie dłuższego/całego nagrania z dźwiękiem z całego zajścia. Dodatkowo proszę o niewypowiadanie się innych osób oprócz oskarżyciela i oskarżonego.

Jasne proszę bardzo.  https://streamable.com/yk5fv3 (prosze zwrocic uwage na to ze polowa kwestii przeze mnie i moich znajomych nie byla mowiona na vc tylko dc  : ) ) 

2 godziny temu, Barson.bec napisał:

No siema,

Mhmm, do tego kłamanie dojdzie na własne zyczenie , jasne  pokaz mi te notoryczne wjezdzanie i obelgi w wasza strone z mojej strony 🙂

1 godzinę temu, dvvmzxq napisał:

Witam, z tej strony Paramedic I dvvmzxq z San Andreas Medical Department.

Jako świadek sytuacji podtrzymuje stanowisko oskarżonego. Jeżeli kolego masz jaja wstaw co robiłeś wcześniej i dowiesz się dlaczego taka sytuacja sie wydarzyła.

Jaja na miejscu.

Edytowane przez LORDG
  • Super 6
  • Haha 5

1 godzinę temu, LORDG napisał:

Ponad to nic nie uprawnia ciebie do robienia czegoś takiego na służbie.

A Ciebie nic nie upoważnia do wjazdu do środka punktu medycznego 😉

29 minut temu, LORDG napisał:

Jasne proszę bardzo.  https://streamable.com/yk5fv3

Bardzo mi schlebia że moja persona zajmuje Ci jakże cenne miejsce na dysku twardym ale i tak przekoloryzowałeś. Za te piękne ucięcie należy Ci się Oscar filmowy dla najlepszego montażysty.

29 minut temu, LORDG napisał:

(prosze zwrocic uwage na to ze polowa kwestii przeze mnie i moich znajomych nie byla mowiona na vc tylko dc  : ) )

Większość Waszych kwestii również była mówiona na VC, nawet nie macie ustawionego mówienia z mikrofonu pod przycisk :DDDD

Cytat

jasne  pokaz mi te notoryczne wjezdzanie i obelgi w wasza strone z mojej strony 🙂

Tutaj faktycznie, źle zinterpretowałem że to Ty mówiłeś będąc w namocie. Za to mogę akurat przeprosić bo jednak było Was 3.
Oczywiście to co mówiłeś dalej już nie pokażesz ;)))

Cytat

Jaja na miejscu.

Nie wiem co to wnosi do skargi, ale warto jednak się przebadać profilaktycznie.

To wszystko z mojej strony, czekam na decyzje zarządu frakcji.

Edytowane przez Barson.bec
  • Super 3
  • Haha 1

16 minut temu, Barson.bec napisał:

Bardzo mi schlebia że moja persona zajmuje Ci jakże cenne miejsce na dysku twardym ale i tak przekoloryzowałeś. Za te piękne ucięcie należy Ci się Oscar filmowy dla najlepszego montażysty.

Zatem wymyślaczu oto cały filmik bez wycinania 😉

• Super 10
  • Haha 6

Po przeanalizowaniu materiałów dowodowych jestem w stanie stwierdzić, że @Barson.bec specjalnie wepchnął pojazd do namiotu, dlatego  otrzymuję on karę wewnątrzfrakcyjną.  Dodatkowo @LORDG zostaje ukarany zakazem prowadzenia pojazdów na okres 5 godzin z powodu wjazdu pojazdem ( sultan ) do namiotu SAMD  i blokowanie Punktu Medycznego oraz karę wyciszenia VC na okres 2 dni za brak kultury na VC. Skargę przyjmuję.

• Super 3
  • Haha 4
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.