Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z właścicielem sklepu 24/7.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

BDGT9wY.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junior Reporter @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś mam przyjemność przeprowadzić krótki wywiad z właścicielem naszego lokalnego, serwerowego sklepu, "24/7". Zapraszam na materiał!
Gzqqb1L.png

R: Redaktor W: Właściciel sklepu

R: Witam! Junior Reporter @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, przychodzę do Pana z niecodzienną sprawą... Chciałby Pan udzielić dla nas wywiadu?
W: 
Naturalnie! Słucham Was?

R: Bardzo się cieszę, więc zacznijmy od początku. Od kiedy Pan prowadzi swoją działalność oraz co zawiera pański asortyment?
W: 
Swój pierwszy sklep na serwerze otworzyłem dnia 1 maja 2020 roku. Od tamtej pory codziennie gracze odwiedzają mnie. Dużym popytem cieszą się napoje wyskokowe, takie jak piwa. Nasz sklep może zaoferować również różnorakie przekąski oraz napoje gazowane. Od czasu do czasu pojawiają się rzeczy sezonowe jak ostatnio 11 listopada: flagi.

63goRmL.png

R: Idzie na tym biznesie wyżyć? Ile odwiedza Pana średnio klientów dziennie?
W: 
Szczerze powiedziawszy, nie mam bladego pojęcia. A co do pierwszego pytania; tak, można na tym zarobić niemałe pieniądze. Codziennie, sieć sklepów 24/7 odwiedza średnio ponad 100 osób, by zakupić produkty pierwszej potrzebny, takie jak na przykład piwo.

R: Gdzie możemy znaleźć sklepy sieci 24/7?
W: 
Sklepy naszej sieci można znaleźć między innymi w:
- Blueberry
- Los Santos
- San Fierro
- Las Venturas.

9uY7rV7.gif

R: Który sklep cieszy się największą popularnością?
W: 
Nie jestem w stanie udzielić na to odpowiedzi, lecz najrzadziej odwiedzanym jest ten, położony w Las Venturas.

R: Czy na rynku ma Pan konkurencję, która byłaby w stanie wygryźć sieć sklepów "24/7"?
W: 
Na rynku funkcjonuje jeszcze jedynie Apteka, która posiada całkiem inne wyposażenie. Na obecną chwilę, nie mam konkurencji na rynku.

R: Czy inflacja uderzyła w kieszeń Pańskich klientów?
W: 
Nie, wręcz przeciwnie. Wchodząc do sklepu, wychodzą z pełnymi limitami, zapasami artykułów, by nie wracać szybko z powrotem. 

R: Czy wkrótce będziemy mogli ujrzeć tu, u Pana w sklepie nowe przedmioty? Nawet te sezonowe...
W: 
Zobaczymy, co czas pokaże, na razie nasi dostawcy (RCON) są ograniczeni do tychże rzeczy.

R: Dziękuję serdecznie za udzielenie wywiadu, życzę powodzenia w biznesie i oby cieszył się jak najdłużej zainteresowaniem graczy!
W: 
Dziękuję za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu, miłego dnia oraz weekendu!

XGwBbve.png

Dziękuję za doczytanie tego wywiadu do końca. Mimo tego, że był krótki, liczę, że komuś przypadł do gustu! Miłego weekendu Wam życzę, do usłyszenia następnym razem!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junior Reporter @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.