Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Jak gracze ProjectRPG spędzili sylwestra?

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

naglowekartykul.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junior Reporter @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś mam przyjemność przeprowadzić sondę uliczną z graczami naszego serwera, ProjectRPG.  Pytanie banalne - W jaki sposób osoba spędziła sylwestra? W domu, przy komputerze, czy w gronie znajomych bądź rodzinnym...?

Gzqqb1L.png

#1 - @Mingel

R: Redaktor  M: @Mingel

R: Witaj! Przeprowadzam sondę uliczną w imieniu Project News, mogę Ci zadać jedno, kluczowe pytanie?
M: 
Co potrzebujesz wiedzieć?

R: Jedno pytanie się narzuca: Jak spędziłeś sylwestra? Przed komputerem? Ze znajomymi? Może w gronie rodzinnym?
M: 
Na sylwestra wybrałem się z paczką znajomych, zabawa była wyśmienita. Trwała aż do rana, nie obeszło się bez alkoholu oczywiście...

R: Serdecznie dziękuję za udzielnie odpowiedzi, oto mały upominek (wręcza graczowi 500,00$).
M: Również dziękuję za możliwość wzięcia udziału w sondzie ulicznej. Pozdrawiam.

gNDWOSM.png

#2 - @Malcin

R: Redaktor  M: @Malcin

R: Junior Reporter, siema. z redakcji Project News. Masz dosłownie chwile, na odpowiedzenie na jedno pytanko?
M: 
Mam kurs, o co chodzi?

R: W jaki sposób świętowałeś nowy rok? W gronie rodzinnym, ze znajomymi, a może przy komputerze?
M: Był to męczący dzień od samego rana. Byłem organizatorem, co zobowiązywało mnie do przygotowania praktycznie wszystkiego. Ogarnąć chatę, napoje wyskokowe no i jakiś poważniejszy temacik, wiesz, o co chodzi. Wszystko wyszło no i spędziłem sylwka ze znajomymi, do dziś boli główka...

R: Dzięki za odpowiedź, trzymaj (wręcza graczowi 500,00$).
M: Ooo, dziękuję!

pVBkR3p.png

#3 - @WujekSam

R: Redaktor  W: @WujekSam

R: Hej! Masz moment na odpowiedzenie na pytanie? Prowadzę sondę uliczną dla redakcji Project News...
 WPewnie, śmiało!

R: W jaki sposób spędziłeś sylwestra?
W
Sylwestra spędziłem przy komputerze, grając ze znajomymi w LoL'a. Nie obeszło się bez picia, w tej sytuacji tylko na kamerkach. Nie narzekam, fajnie spędziłem sylwestra i było naprawdę miło!

R: Dzięki za udzielenie wywiadu, łap (wręcza graczowi 300,00$).
WDziękuję serdecznie!

yvg9Neh.png

#4 - @Rafaal

R: Redaktor  R: @Rafaal

R: Zapytam wprost: Gdzie spędziłeś sylwestra?
R: Hej, sylwestra spędziłem w gronie ze znajomymi, na plaży.

R: Na plaży? W zimie? Co wy tam robiliście?
R: Chlaliśmy głównie, potem rozeszliśmy się po swoich domach i posiedziałem chwile na serwerze.

R: Dzięki za udzielnie wywiadu, miłego dnia!
R: Wzajemnie.

EucWZHC.png

XGwBbve.png

Jak widzimy, gracze spędzali sylwestra w przeróżny sposób. A wy? Jak spędziliście noc z dnia 31 grudnia, na 1 stycznia? Dziękuję za wytrwanie do końca, życzę Wam miłego dnia!

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junior Reporter @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.