Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza BrianOcconer

Sergiuszeq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27185

Login: Konrad1290045523

Nick oskarżonego: BrianOcconer z forum bo z gry nie pamiętam 

Powód skargi: niespłacona pożyczka o kwocie 75k

Data zdarzenia: około 25-26

Dowody: logi tam cała rozmowa jest o pożyczce 

Opis sytuacji: a więc gracz pisał na czacie og że chce pożyczkę więc napisałem do niego odpisał że potrzebuje 60k więc postanowiłem że wycenie to na 80k do oddania gracz się zgodził tak jak logi potwierdzają dokonał przelewu po jednym dniu gracz wysłał tylko 5k po czym wogole nie odpisywał jak do niego pisałem 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze ↓

Screenshot_20230101_120925.jpg

Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu.W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.