Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Lightmil

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zmiananicku
Nick oskarżonego: lightmil
Powód skargi: brak zainteresowania raportami
Data zdarzenia: 18:35
Dowody:  w spoilerze

Spoiler

Opis sytuacji: typ na mechu obok pp rozwala kazdemu auta, blokuje, wrzuca do wody, każdy wysyła co chwile reporta nikt go nie przyjmuje, a ja dostaje mute za obrażanie, bo nie moge sobie auta wsadzić do mecha bo co sekunde jest przy wodzie

edit: pozbyłem się przekleństw

§ 2 Skarga powinna być napisana zachowując kulturę osobistą, wraz z zachowaniem poprawnej polszczyzny.
§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Siedziałem sobie i jadłem coś, widzę że piszesz dość niepoprawne rzeczy na chacie i cytując 

"G ZmianaNicku [UID: 6058]: NIECH KURWA JAKIS ADMIN ZOBACYZ REPA OD KURWA 30 MINUT TYP KURWA PSUJE GRE"
"G ZmianaNicku [UID: 6058]: I CHUJA ZE REPORTY SA CO CHWILE KAZDY MA WYJEBANWE"
"G ZmianaNicku [UID: 6058]: utkaj pizde, chce sobie normalnie naprawic auto, a jak cejot jebany buguje i mi auto wykurwia"

Ciesz się że logów nie sprawdziłem (bo byłem na przerwie) bo mute byś dostał nie na tylko jeden dzień.

Jeśli masz jakieś wątpliwości co do twojej winy to poczekamy aż ranga wyższa się wypowie, tyle ode mnie.

Edit.
Zapomniałem wspomnieć że nie poinformowałeś mnie o skardze.

napisałem x reportów na jednego gracza, dodatkowo przynajmniej 4 graczy pisało wspólnie ze mną reporta na JEDNEGO gracza i było zero  odzewu, nie przez 5 minut, ale przez  10 minut  nikt nie zaakceptował u nikogo reporta o to, że gracz rozwala samochody frakcji jak i osobiste.

Co do skargi, tak nie poinformowałem, m.in  dlatego, że przesyłam filmik, a nie chce grać  mając po 500 pingu, dodatkowo z przyzwyczajenia pisząc ostatnią linijkę klikłem "dodaj" czy tam "stwórz".  Poinformować miałem zamiar jak filmik mi się wrzuci na youtube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.