Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gracza Wielkim

Wariat

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6452
Login: Wariat
Nick oskarżonego: Wielkim 
Powód skargi: fejk offa za auto 
Data zdarzenia: 28,12,2022 godzina 12:30 
Dowody: [162] Wielkim: siema bo warum mówi ze ten jester to unikat id i da offe 2kk tylko go na grze nie ma
Opis sytuacji: Grałem sobie i pisze do mnie gracz ze jego (jego kolega ) da mi za jesterka 2kk. Dziś pisze do tego gracza a on o niczym nie wiem  .
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.url

Ogólnie sytuacija wyglądała tak że  warum osobnik poruszony w całej konfie  sprzedawał auto na id 21k ponad i po porstu  mówił że to unikat id i poniósł cene o około 100k a twoje auto miało w  sobie zbierzne liczny ten jester miał tak samo wiec postanowiłem napisać do gracza dla śmiechu jak widać wziął to na poważnie oferta była w celach chumorystycznych i dla wkrecenia waruma  .Oferta była nie możliwe wysoko samo to że padła taka kwota ja 2kk za jestera na pft z 20k id ponad była juz do domyślenia   osoba pisząca skarge napisała do mnie po 3 dniach od sytuacij i ma jakieś żale że warum tyle nie dał  -Sytuacija ,miała dotknąc waruma bo zaniza ceny oraz mocno je podnośi  wariat  miał być pośrednikiem  mam na to dowody w osobie która siedziała ze mną na dc i razem się z tego śmialiśmy oferta nie padła odemnie i nie jest to fake ofertą skoro to nie ja ją chciałem kupić napisałem że ktoś tyle da ale czy to prawda to musiał sam ocenic gracz został wkręcony przypadkiem nie był wybraną osobą która miała to zrobic tyle z mojej strony 

na co piszesz takie ceny i ofert miałem już paru graczy co chcieli  kupić  ale jak ktoś daje więcej to wiadomo ze się chce sprzedać  za dobra cena. A ze ja się nie znam na żartach to się zrobił problem. 

pisze do waruma i on nic nie wiem  o takiej ofercie więc teraz wyszło by na to ze ty powinieneś  odemnie za ta cena to odkupić. Jak by to była mniejsza kwota to wywalone ale nie taka duża suma jak 2kk .

ktoś się śmieje a ktoś nie wiec no . fajna żart naprawde 

8 godzin temu, Wariat napisał:

na co piszesz takie ceny i ofert miałem już paru graczy co chcieli  kupić  ale jak ktoś daje więcej to wiadomo ze się chce sprzedać  za dobra cena. A ze ja się nie znam na żartach to się zrobił problem. 

pisze do waruma i on nic nie wiem  o takiej ofercie więc teraz wyszło by na to ze ty powinieneś  odemnie za ta cena to odkupić. Jak by to była mniejsza kwota to wywalone ale nie taka duża suma jak 2kk .

ktoś się śmieje a ktoś nie wiec no . fajna żart naprawde 

Dalej ci piszę że kupował takie auta  napisalem że pewnie da 2kk dla żartu bo auto nie miało zbyt wiele żeby wrkręcić  waruna nie miało ciebie to dotyczyć a że powiedziałem że ktoś może da to co to zmienia ? oferte powinieneś sprawdzić nie dał tyle nie wiedział o co chodzi może już nie szedł w takie auta nie mi to oceniać  a że masz jakiś czarny chumor to robisz wielkie halo  czekam na odpo adm 0 komenatrzy już odemnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.