Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Czym chata bogata tym gościom rada - #4

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

jFERaxc.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junior Reporter @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś mam przyjemność przeprowadzić krótki wywiad na temat nieruchomości gracza @DJ.Pailio.  Zapraszam na kolejną odsłonę serii "Czym chata bogata tym gościom rada"!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  DJ: @DJ.Pailio

R: Witaj! Masz ochotę udzielić krótkiego wywiadu na temat twojej nieruchomości? Redakcja Project News.
DJ:Oczywiście! Jakie ma Pan pytania?

R: Na samym początku, napisz naszym czytelnikom, gdzie znajduje się ów baza.
DJ: Baza położona jest w San Fierro, w dzielnicy Chinatown. Nieopodal znajduje się apteka, dzięki której łatwo można odnaleźć bazę wśród uliczek.

R: Sam miałem niemały problem odnaleźć bazę, ale wracając. Co przekonało Cię do wybrania tejże nieruchomości?
DJ: Na pierwszym miejscu stawiałem klimat, który baza może mi zaoferować, a musisz przyznać. Jej nie brakuje owego. No i oczywiście ilość miejsca i lokacja.

R: Będąc szczerym, sam z chęcią bym ją odkupił, jeśli byś sprzedawał. Skoro padło słowo "kupić", jak myślisz, ile warta jest taka przyjemność?
DJ: Sam przepłaciłem za nią, no ale myślę, że warto było. 200,000$ piechotą nie chodzi, ale napaliłem się na nią i byłem nią zachwycony.

DpS3wSJ.gif

R: Należysz do organizacji "Kamikaze" i znajdujesz się na randze zarządowej, czy baza należy do ów grupy?
DJ: Nie, nie należy. Ta "melina" służy mi jako domek, na którym mogę postawić  parę "gruzów".

R: Mógłbyś coś nie coś powiedzieć o organizacji? Na jakich zasadach funkcjonuje, jakie mamy korzyści z przynależności do niej?
DJ: Organizacja powstała na początku listopada, głównymi założycielami byli @xHamster, @GluzzeR, @h3vndyy oraz @siema.. W organizacji byłem od w sumie początku jej, od tamtej pory naprawdę dużo się zmieniło. Baza organizacji położona jest w Las Venturas, dzielnicy The Emerald Isle. Ciągle na naszym discordzie organizacji odbywają się przeróżne konkursy, w których członkowie mogą zdobywać nagrody pieniężny oraz inne. Aby dołączyć do organizacji, należy mieć minimum 15 lat, 30 godzin na serwerze oraz 300 punktów reputacji (RP). Składki? A co to? U nas nie ma czegoś takiego jak "składki". Należy wpłacić jedynie 3,500$ wstępnego (przy dołączeniu organizacji) oraz przestrzegać restrykcyjnego regulaminu. To żadna sztuka! Zapraszamy do nas!

R: Pozdrawiamy organizację Kamikaze! Ile wynosi koszt wynajmu na jedną dobę?
DJ: 300$ - naprawdę, to nie wiele!

R: Jestem pozytywnie zaskoczony! Od kiedy zamieszkujesz tę nieruchomość? 
DJ:Od niedawno, jakoś tydzień lub dwa.

R: Mógłbyś zdradzić nam, jaki pojazd jest twoim "oczkiem w głowie"?
DJ: Najdroższym oraz najszybszym moim pojazdem jest Admiral PFT. Pojazd posiada zestaw wyścigowy, ecu oraz turbo i inne duperele. Osiąga prędkość 217km/h. 

jjnHYV7.gif

R: Przejdźmy teraz do wnętrza nieruchomości. Miałbyś ochotę nas oprowadzić po niej?
DJ: Ależ oczywiście, tylko mały problem... Nie posprzątałem! Trudno się mówi...

Or97GWI.gif

Jak sama nazwa nieruchomości mówi - "melina". Nie muszę tu więcej dodawać. Duży salon, kuchnia z pralnią oraz dwie sypialnie.

R: Może wyjdźmy na zewnątrz... Na koniec, masz ochotę kogoś pozdrowić?
DJ: Pozdrawiam organizację Kamikaze oraz Ciebie @siema., dziękuję Ci za możliwość przeprowadzenia wywiadu!

R: Również pozdrawiam i dziękuję za pozdrowienia, miłego dnia!

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieje, że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junior Reporter @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.