Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Fresh - oskarżony przez b8m8

b8m8

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, b8m8 napisał:

Nick pracownika:Fresh
Data zdarzenia: 16.12.2020
Opis zdarzenia: Gracz specjalnie mnie staranował gdy chwilę wcześniej stał na środku drogi i napisał że lansuje się autem org 
Dowody:

Nie wiem co takiego śmiesznego napisałem ale z tego co widzę to była prawda,po 2 taran nie był specjalny tylko przypadkowy po prostu nie zauważyłem ciebie a ty też stałeś na  samym środku drogi tutaj przesyłam film z mojej perspektywy:https://imgur.com/WwYL3z9

widać na nagraniu iż skręciłem w lewo żeby cię ominąć iż myślałem że stoisz na poboczu a stałeś na samym środku drogi.

Po 1 od kiedy możesz przyjmować zgłoszenia na środku drogi po 2 nie stałem na środku drogi tylko stałem blisko pobocza i po 3 nie kłam że chciałeś mnie ominąć tylko poprostu był  zakręt  i jeśli  nie zrobił byś tego specjalnie to wystarczyło mnie ominąć 2 pasem więcej nie mam zamiaru się z tobą kłócić poczekamy na odpowiedź zarządu

8 minut temu, b8m8 napisał:

Po 1 od kiedy możesz przyjmować zgłoszenia na środku drogi po 2 nie stałem na środku drogi tylko stałem blisko pobocza i po 3 nie kłam że chciałeś mnie ominąć tylko poprostu był  zakręt  i jeśli  nie zrobił byś tego specjalnie to wystarczyło mnie ominąć 2 pasem więcej nie mam zamiaru się z tobą kłócić poczekamy na odpowiedź zarządu

1,sprawdzałem mape pod f11 gdzie jest blip i uderzyłem w ciebie przypadkowo po 2 stałeś na środku drogi.

Przed chwilą, dzaroo napisał:

Ja przepraszam na prawdę że się wtrącam no ale według mnie winny powinien zostać ukarany bo to nie jego pierwszy tzw ,,wybryk" Na nagraniu dobrze widać jak wyłączyłeś F11 i widziałeś sultana a potem znów włączyłeś F11. Nie wiem może specjalnie to robisz żeby tylko nie zostać ukaranym.

Proszę pkt dla tego pana,co do twojej wypowiedzi jeżeli chciałbyś wiedzieć to nie widziałem sultana za dobrze myślałem że stoi on na poboczu i bez problemu  go ominę

37 minut temu, Fresh napisał:

Nie wiem co takiego śmiesznego napisałem ale z tego co widzę to była prawda,po 2 taran nie był specjalny tylko przypadkowy po prostu nie zauważyłem ciebie a ty też stałeś na  samym środku drogi tutaj przesyłam film z mojej perspektywy:https://imgur.com/WwYL3z9

widać na nagraniu iż skręciłem w lewo żeby cię ominąć iż myślałem że stoisz na poboczu a stałeś na samym środku drogi.

tutaj wszystko dokładnie opisałem koniec tematu,czekam na wypowiedź zarządu @Krychu@Hoskin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.