Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mirek*Blacharz

burgundy

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @burgundy
Nick oskarżonego: @Mirek*Blacharz
Powód: "cbk", złe reprezentowanie frakcji, zrobiło mi się najwyraźniej przykro
Dowody

Spoiler

mta-screen_2022-12-27_22-07-56.png.7850567255a1a4fc56dad29e1dbf8f62.png

Opis sytuacji: Tak jak w dowodzie, gracz odezwał się bardzo brzydko w moją stronę, dodatkowo zamieszczam logi ukazujące wymiar kary jaki mnie dotknął zaledwie parę sekund później za dokładnie te same przewinienie!

[2022-12-27 22:07:52] [Output] : (255) Mirek*Blacharz: no to ssij
[2022-12-27 22:07:53] [Output] : (255) Mirek*Blacharz: proste

[2022-12-27 22:08:35] [Output] : (460) burgundy: ssij

[2022-12-27 22:08:49] [Output] : Gracz burgundy został wyciszony na 3 dni przez Mechatron, powód: cbk

Pozdrawiam, burgundy!

Witam, na samym wstępie przyznaje się do tego jednak ciekawi mnie fakt dlaczego w twoich logach które napisałeś jest zmieniony czas,  a podrabiać logów nie można .

[2022-12-27 22:07:48] [Output] : (460) burgundy: ssij
[2022-12-27 22:07:50] [Output] : (296) BlackNinja: Jedź
[2022-12-27 22:07:51] [Output] : (255) Mirek*Blacharz: no to ssij
[2022-12-27 22:07:52] [Output] : (255) Mirek*Blacharz: proste
[2022-12-27 22:07:53] [Output] : (167) slimaczek: OMIN NAS!w
[2022-12-27 22:07:53] [Output] : (296) BlackNinja: burgundy

Czyli mnie sprowokowałeś tym słowem "ssij" na co ci odpowiedziałem w podobny sposób. 

Wcześniej również pokazałeś razem z swoim kolegą bardzo niski poziom inteligencji na spawnie SF, ale mniejsza z tym.

Tyle ode mnie,  nie pozdrawiam.

1 minutę temu, Mirek*Blacharz napisał:

Witam, na samym wstępie przyznaje się do tego jednak ciekawi mnie fakt dlaczego w twoich logach które napisałeś jest zmieniony czas,  a podrabiać logów nie można .

[2022-12-27 22:07:48] [Output] : (460) burgundy: ssij
[2022-12-27 22:07:50] [Output] : (296) BlackNinja: Jedź
[2022-12-27 22:07:51] [Output] : (255) Mirek*Blacharz: no to ssij
[2022-12-27 22:07:52] [Output] : (255) Mirek*Blacharz: proste
[2022-12-27 22:07:53] [Output] : (167) slimaczek: OMIN NAS!w
[2022-12-27 22:07:53] [Output] : (296) BlackNinja: burgundy

Czyli mnie sprowokowałeś tym słowem "ssij" na co ci odpowiedziałem w podobny sposób. 

Wcześniej również pokazałeś razem z swoim kolegą bardzo niski poziom inteligencji na spawnie SF, ale mniejsza z tym.

Tyle ode mnie,  nie pozdrawiam.

Logi nie są podrobione, śmiało któryś z członków administracji może potwierdzić moje logi.

Chciałem również podać dowód z Twoim występkiem nieopodal spawnu SF, natomiast 30 sekundowy klip nie zdążył tego uchwycić, lucky you mógłbym powiedzieć. 

Przechodząc jednak do sedna, oskarżony przyznał się do czynu, zatem myślę że najlepiej będzie już po prostu zaczekać na werdykt zarządu Twojej frakcji.

3 minuty temu, burgundy napisał:

Logi nie są podrobione, śmiało któryś z członków administracji może potwierdzić moje logi.

Chciałem również podać dowód z Twoim występkiem nieopodal spawnu SF, natomiast 30 sekundowy klip nie zdążył tego uchwycić, lucky you mógłbym powiedzieć. 

Przechodząc jednak do sedna, oskarżony przyznał się do czynu, zatem myślę że najlepiej będzie już po prostu zaczekać na werdykt zarządu Twojej frakcji.

Owszem nie są ale czas jest trochę inny niż był naprawdę, ponieważ pierwszy napisałeś "ssij" co widać na moich logach czyli napisałeś o 22:07 a w twoich logach o 22:07, chyba że źle wkleiłeś coś.

Co do skrzyżowania byłem z twojej prawej strony co oznacza że miałem pierwszeństwo  https://imgur.com/a/Ko0KDuF co świadczy o braku znajomości KRD przez ciebie.

Czekam na werdykt 

7 minut temu, Mirek*Blacharz napisał:

Co do skrzyżowania byłem z twojej prawej strony co oznacza że miałem pierwszeństwo  https://imgur.com/a/Ko0KDuF co świadczy o braku znajomości KRD przez ciebie.

Na Twoim ss'ie widać, że lecisz bokiem, "co świadczy o braku znajomości KRD przez ciebie", wobec tego do skragi dorzucam łamanie KRD na służbie, pozdrawiam.

Logi nie są podrobione, oskarżający napisał jako pierwszy w nieprawidłowy sposób do pracownika SATC. Jeśli chodzi o wymiar kary jakim są 3 dni za CBK są one nałożone ze względu na liczne wulgaryzmy, którymi posługiwałeś się na czacie lokalnym, jak i zarówno czacie wiadomości prywatnych - nie możemy tego porównywać do jednego niepoprawnego słowa. Jeśli chodzi o screena przedstawionego przez pracownika, to nie widzę w tym nic niepoprawnego. Miał on pierwszeństwo jadąc z prawej strony i nie skrócił w żaden sposób zakrętu, więc nie można go winić za jakiekolwiek wykroczenie w tej sytuacji. Oskarżony zostaje ukarany minusem za niegodne reprezentowanie frakcji na służbie i ostrzeżony, aby w przyszłości nie dał się prowokować w podobny sposób.

Skargę przyjmuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.