Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gaga

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Lekceważenie przewinienia innego gracza, zezwalanie na szydzenie.
Data zdarzenia: 26 grudnia
Dowody:

image.thumb.png.43da3a6732807b4f661e90eef7835b84.pngimage.thumb.png.5ff29a2307bb3dfec2018b9d2dcad434.png

Dalsza część rozmowy jest w sumie nie istotna bo przedstawia moją kłótnię z oskarżonym oraz tłumaczenie Gagi tego że to że gracz mi oddaje kwote 420$ w przelewach po 1$ nie jest niczym złym bo pieniądze przecież mi oddaje. (jeśli będzie potrzeba wyślę dalszą część rozmowy)
Opis sytuacji: 

Skarga odnosi się do tego zdarzenia Gaga nie widzi problemu w staranowaniu mnie, okłamywaniu, szydzeniu ze mnie oraz prośbę pomocy kwituje szybko "no to juz nie jest moj problem" nie karając przy tym gracza nawet warnem. Liczę na ukaranie supportera.

Witam!
Sprawa wygląda tak. Gracz lemonlambo.at został staranowany przez Motul_2115. Motul_2115 rzeczywiście oddawał pieniądze za szkody spamując jednak po tym, gracz lemonlambo.at zablokował przelewy i oddał otrzymane pieniądze z powrotem. Po chwili dyskusji między dwoma osobami, Motul_2115 poprosił poszkodowanego o odblokowanie możliwości przelewów aby ten mógł oddać pieniądze za szkody na co poszkodowany się nie zgodził. Również ja poprosiłam lemonlambo.at o to aby odblokował przelewy na co ten nadal się nie zgadzał. Nigdzie nie powiedziałam że nie widzę problemu w staranowaniu gracza jednak w mojej ocenie, ukaranie osoby która chciała oddać pieniądze byłoby nieodpowiednie. 

Co do konwersacji między mną a lemonlambo.at - nie była to prośba lecz próba wymuszenia na mnie nadania kary. Dokładnie i jasno wyjaśniłam poszkodowanemu na czym sprawa polega. 

18 minut temu, Gaga napisał:

Witam!
Sprawa wygląda tak. Gracz lemonlambo.at został staranowany przez Motul_2115. Motul_2115 rzeczywiście oddawał pieniądze za szkody spamując jednak po tym, gracz lemonlambo.at zablokował przelewy i oddał otrzymane pieniądze z powrotem. Po chwili dyskusji między dwoma osobami, Motul_2115 poprosił poszkodowanego o odblokowanie możliwości przelewów aby ten mógł oddać pieniądze za szkody na co poszkodowany się nie zgodził. Również ja poprosiłam lemonlambo.at o to aby odblokował przelewy na co ten nadal się nie zgadzał. Nigdzie nie powiedziałam że nie widzę problemu w staranowaniu gracza jednak w mojej ocenie, ukaranie osoby która chciała oddać pieniądze byłoby nieodpowiednie. 

Co do konwersacji między mną a lemonlambo.at - nie była to prośba lecz próba wymuszenia na mnie nadania kary. Dokładnie i jasno wyjaśniłam poszkodowanemu na czym sprawa polega. 

[2022-12-26 22:49:49] [Output] : >> [43] Gaga: prosze o prawko a nie o oddanie ksoztow

[2022-12-26 22:50:08] [Output] : >> [43] Gaga: ze wzgledu na to ze klamal ze nie ma, bawil sie w drobne nominaly

Była to prośba, wytłumaczyłem sytuacje, logi jak sama napisałaś miałaś sobie sprawdzić więc musiałaś widzieć jak gracz postępuje. Tak więc podsumowywując w raporcie zwyczajnie poprosiłem o ukaranie gracza, było tam jasno opisane co robi, nagranie z staranowania miałaś, logi z tego jak się bawi też miałaś, jak dałem ci powód dla którego nie chce odblokować przelewów to nie widziałaś w tym problemu.

image.png.163e026a83c6cc4f66016238aa9cd03c.png

Także drażnienie mnie i kpienie sobie ze mnie przelewając małe kwoty zamiast od razu całości jest w porządku bo przecież kiedyś uzbiera się z tych przelewów pełna suma. 

2 minuty temu, Gaga napisał:

Odpowiednie dowody na poparcie moich słów mogę przedstawić Adm. RCON w wiadomości prywatnej. 

Tyle ode mnie, czekam na odpowiedź ARCON.

Non sens jak piszę na ciebie skargę to muszę wszystko wystawić aby każdy mógł zobaczyć i w razie ochoty przedstawić kontrargument, za to support pisze że wyśle na pv do rcon i git. Śmiechu warte jest takie zachowanie, całe rozwiązanie skargi odbędzie się za moimi plecami gdy nie będę mógł przeciwstawić się twoim dowodom i twojej obronie.

Administracja powinna dążyć do jak najbardziej polubownego rozwiązania sporu między graczami. Ewidentnie przelewanie pieniędzy poprzez wysyłanie 1$, gdzie docelowa kwota miała wynieść ponad 400$ jest po prostu wredną zagrywką ze strony drugiej osoby. W takiej sytuacji członek administracji powinien upomnieć taką osobę, aby przelała pieniądze w normalny sposób, a nie bawić się w coś takiego. 

Supporterka otrzymuje upomnienie, ponieważ taka sytuacja to jest nadal problem w rękach administracji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.