Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _3vl

kubus2

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37683
Login: kubus2
Nick oskarżonego:  _3vl
Powód skargi:  Nieoddanie pożyczki 
Data zdarzenia: 26.12.2022
Dowody: 
Opis sytuacji: Dnia 31.10.2022 roku udzieliłem oskarżonemu pożyczki na kwotę 50k, wszystko w dowodach. Oskarżony miał się z pożyczki wywiązać i oddać ją w ciągu 2 tygodni 60k, pewnego dnia napisał napisałem do gracza wiadomość przypominającą o terminie spłaty odpowiedział mi, że on już nie gra i mogę sobie skargę pisać dawałem mu jeszcze szansę z powodu takiego, że po prostu nie chciałem aby gracz dostawał jakąkolwiek karę i wstrzymywałem się z napisaniem skargi. Dnia 26.12.2022 już nie jestem w stanie dłużej czekać i patrzeć na to jak gracz gra w MTA. Wszystkie potrzebne ss zamieszczam poniżej. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

pozyczka 3vl ss2.jpg

pozyczka 3vl ss2.jpg

pozyczka 3vl.jpg

skarga 3lv ss3.jpg

skarga 3lv ss2.jpg

skarga 3lv ss1.jpg

Gracz nie posiada konta na forum. Zostanie zbanowany, a tłumaczyć będzie się w apelacji od kary. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.