Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gaga

nsanee.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AvaY
Nick oskarżonego:  @Gaga
Powód skargi: Niesłuszne nadanie kary + zbyt długa kara 
Data zdarzenia:  26.12.2022
Dowody:  Logi + nagranie ( mogę podesłać na discorda, ponieważ waży zbyt dużo ) 
Opis sytuacji: Podczas gdy robiłem na nowej pracy, podjechał do mnie gracz o nicku @RZUUUG wraz ze swoim kolegą @MareK_HandlarZ . W tym czasie zbugowali oni pojazdy (jeden stał w drugim) napisałem do graczy ,,Brawo wy zjebki". Jak napisałem gracz o niku @RZUUUG wyzywał mnie na vc ( wszystko na nagraniu). Około po 10 min od sytuacji otrzymałem wyciszenie na 1d z powodem BK. Gracz RZUUUG otrzymał tylko ostrzeżenie. Moim zdaniem kara jest nadana na zbyt długą ilość czasu jak za takie coś) Tymbardziej, że kary nie miałem ponad 2tyg Gracz nsanee. został wyciszony na 1 dzień przez Gaga, powód: BK 
Pozdrawiam 

Witam!
Przyjęłam na ciebie raporta za brak kultury. Po sprawdzeniu logów z chatu lokalnego oraz poprzednich kar oraz warnów, uznałam że nadanie takiej kary będzie dla ciebie odpowiednie.  Nie leży w moim interesie to jaką karę innej osobie nadał inny członek administracji.

Tyle ode mnie, czekam na wiadomość od ARCON!

Faktycznie zasądzona kara była zbyt surowa. Sam fakt posiadania kar przez gracza nie jest przesłanką do skalowania, najważniejsze są powody tych kar. Samą karę unieważniam, a supporterka otrzymuje ostrzeżenie, aby skalować kary odpowiednio od jak najniższej do wyższych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.