Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Grubinho_Groznyy

Creeper

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16362
Login: an0mx
Nick oskarżonego: Grubinho_Groznyy
Powód skargi: Celowe taranowanie
Data zdarzenia: 26.12.2022
Dowody: https://imgur.com/a/EmgHGA1
Opis sytuacji: Od dłuższego czasu byłem przez niego taranowany, natomiast nie miałem dowodów w postaci nagrania ze względu na to, że sam nie mam odpowiedniego programu i musiałem poprosić kumpla dlatego mam tylko urywek całej sytuacji. Dwukrotne zderzenie powinno rozwiać wszelkie wątpliwości co do winy oskarżonego.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/5gnpJjc

A więc nagrałeś sytuacje na sam koniec , droga administracjo sytuacja wyglądała tak kolega an0mx poprosił mnie na mechaniku gadając przez vc żebym go wepchał sandem na mecha no to zrobiłem to, podziękował i pojechał za pół godziny około spotkałem go na spawnie w sf i uderzył mnie swoim autem a więc ja zrobiłem to samo i zaczęliśmy sie taranować nawzajem. Myślałem ze to wszystko dla żartów i jezdziliśmy tak z godzine moze więcej, w między czasie przez niego byłem na mechu 3/4 razy przez jego własnie taranowanie. Całą sytuacje nagrał na moją niekorzyść ja oczywiście mam program do nagrywania ale nie czułem potrzeby nagrywać bo tak jak pisałem wyżej cała sytuacja wydawała sie zabawą dość głupią zabawą ale jednak. Licze na sensowne rozpatrzenie skargi i najwyżej mogę mu zwrócić koszty za naprawę auta ale chciał bym żeby to zadziało w drugą stronę. Nagrania nie mam ale mam świadka MAKA który potwierdzi wszystko i mam nadzieje ze nie dostanie pkt na forum za to. Wesołych świąt z rodzinką i wesołego nowego roku :))))))))))

Sytuacji na mechu sobie nie przypominam ale możliwe jest, że sądziłeś że to zwykła zabawa, natomiast nie gadaliśmy nawet przez moment, a ja jeździłem naprawionym autem, gdy Twoje było już zniszczone od taranowania mogłeś chociaż na chwilę się zatrzymać i porozmawiać a nie grać w kręgle na mój koszt. Zresztą starałem się na początku Cię dogonić iż z irytacji, że auto dopiero co zostało naprawione zostałem staranowany i domagałem się oddania za szkody czego MOŻLIWE że nie słyszałeś i przez to myślałeś, że po prostu się ścigamy i że sam chciałem Cię stuknąć.

Jeżeli tak jest to jestem w stanie Ci wybaczyć, myślałem, że to tylko Twoja złośliwość ale to, że nie rozmawialiśmy budzi moje podejrzenia co do tego, że wymyśliłeś tą historię z zabawą aby uniknąć kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.