Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MiniKoki

WesleyJR

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WesleyJR
Nick oskarżonego: MiniKoki
Powód skargi: Specjalne przeszkadzanie w akcji RP
Data zdarzenia: 15.12.2020
Dowody: https://streamable.com/j2w9ip
Opis sytuacji: Odgrywamy akcje RP i nagle gracz z całym impetem wjezdza w barierki po czym twierdzi ze nie bylo go i nie widział, mimo ze stal obok 5 minut temu i tez przeszkadzał
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 53.png.6d2079b82570ef2e2f544e16ef4835be.png

Przed chwilą, MiniKoki napisał:

po 1 tekstura mi sie nie wczytała nie widzialem ich a po 2 kolega pozwolil mi auto tam parkowac wiec bez podstawnie mi odcholowali auto

Po 1 byłeś na miejscu wcześniej i widziałeś że odgrywamy. Więc nie udawaj przygłupa :3 2 Twoje odholowane auto nic nie wnosi do tej skargi

2 minuty temu, MiniKoki napisał:

po 2 daj dowód  ze byłem po 3 kim ty jestes zeby rozkazywac zeby mi auto odcholował

2. Widziało cię wiele osób więc tutaj jakby świadków jest dużo 3. Nie toleruje przeszkadzania w akcjach i robienia z siebie debila więc poprosiłem SARA o odholowanie pojazdu który i tak był zepsuty i był zaparkowany w nieodpowiednim miejscu. Pozdrawiam :3 Nie będę odpowiadał na kolejne posty z twojej strony. Czekam na rozpatrzenie skargi.

Witam.

Jeśli nie wczytują Ci się tekstury to powinieneś zwolnić, a nie lecieć maksymalną prędkością przez miasto.
Radzę Ci też uważać na słownictwo, jakim się odnosisz do innego gracza!

Oskarżony gracz otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na okres 12 godzin. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.