Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na emploi

sobek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sobek 
Nick oskarżonego: emploi
Powód skargi: zlamanie regulaminu serwera 
Data zdarzenia: 25.12.2022r. ok. 17:20 
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=AQ718Bb1gkU <--- dowody------>  
Opis sytuacji: Gracz emploi prowadził pościg za mną oraz graczami @DonKretto@Fresh. My jechaliśmy pereniallem a on premierem. Wjechaliśmy na dma. Na dmie rozpętała się strzelanina. W której ucierpieli ja oraz emploi. Gracze którzy siedzieli w pereniallu czyli @DonKretto@Fresh zostali na dmie przy premierze emploi gdyż chceili oni rozegrać jakieś fajne rp. typu przytrzymaniu tego samochodu i negocjacje z policją. Gracz emploi wykonał tep. ( nie wiadomo w sumie gdzie). I wytepał swojego premiera z dma. Z tego co mi wiadomo od osób z zespołu serwera, mógł on to zrobić po 30minutach ( zrobił on to po 2minutach).  Nie byliśmy zadowoleni z jego zachowania. Tym samym złamał on regulamin. Dodatkowo potem już chciał on nam podarować coś w zamian za nie pisanie skargi czyli tak zwane ,, Odszkodowanie,, ( dowód: .https://imgur.com/54sISYZ )  Na koniec już supporter nadużywał swojej rangi i cały czas tepał się do nas raz by zapytać ile chcemy odszkodowania a raz żeby przepraszać.

Witam, ruszam z odpowiedzią!
Na początku odpowiem na pierwszy zarzut jakim jest wytepanie pojazdu z DM. Przyznaję się do błędu, przez moje niedopatrzenie, złamałem regulamin. W skardze wspomniałeś iż chciałeś wykonać RP, niestety nie było szans na żadne RP ponieważ na służbie było 2 osoby oraz brak SWAT. Odpowiadając na drugi zarzut, nie próbowałem Was przekupić. Opowiem jak wyglądała sytuacja z mojej strony, przeteleportowałem się do gracza Fresh w celu wyjaśnienia sytuacji, tam opowiedziałem iż popełniłem błąd za który bardzo przepraszam. Natomiast przekupywać próbował mnie Fresh, gracz dał mi ofertę rozdania każdemu po koleji 10,000$ i wtedy o sprawie wszyscy zapomną, lecz ja mu odpowiedziałem iż tego nie zrobię. Nagranie pokazuję 10 sekund rozmowy a nie ją całą, powiedziałem graczom iż nie posiadam nawet takiej kwoty, a więc poparłem to żartobliwym tekstem - ,,Mogę Wam dać po 2,000$ co najwyżej'' (Nie pamiętam dokładnie jak to powiedziałem.) A więc, popełniłem błąd za który przepraszam. Jestem w stanie zapłacić graczom odszkodowanie. Następnym razem na pewno nie popełnię tego błędu, wyrażam co do niego skruchę. Decyzję pozostawiam Administracji RCON. Wesołych świąt!

Nie rozumiem dlaczego wypierasz się tego że nie chciałeś nas przekupić. Gracz Fresh specjalnie pisał ci tak  żeby zobaczyć czy popełnisz kolejny błąd. Nie powiedziałeś żartobliwie że po 2000 co najwyżej. Ponieważ powiedziałeś że mógłbyś dać 10k ale nie posiadasz takich pieniędzy. Z tego co pamiętam też pod koniec rozmowy jak powiedzieliśmy że RCONI zadecydują. Prosiłeś o to żeby się dogadać ponieważ nie chciałeś mieć ,, przypału,, . 

9 minut temu, sobek napisał:

powiedziałeś że mógłbyś dać 10k ale nie posiadasz takich pieniędzy

Dementuję, nie powiedziałem tak, a jeżeli tak powiedziałem to poproszę o całe nagranie, wątpię w to że je wyślesz ponieważ na nim słychać dokładnie co mówi gracz Fresh. Co do pogodzenia, owszem chciałem to zrobić, myślałem nad odszkodowaniem za popełniony czyn. To ode mnie tyle, czekam na odpowiedź.

Nie mogę wysłać całego nagrania ponieważ zostało one usunięte. Dowody u góry są wystarczające. 
Co do tego to ciekawie w sumie też jest to że i tak chcesz dać Freshowi 10k gdy on powstrzyma mnie przed napisaniem skargi. 
image.png.f6fd83109d1216f0b8f643e91e7ff2fa.png

W dniu 25.12.2022 o 20:49, emploi napisał:

Dementuję, nie powiedziałem tak, a jeżeli tak powiedziałem to poproszę o całe nagranie, wątpię w to że je wyślesz ponieważ na nim słychać dokładnie co mówi gracz Fresh. Co do pogodzenia, owszem chciałem to zrobić, myślałem nad odszkodowaniem za popełniony czyn. To ode mnie tyle, czekam na odpowiedź.

jeżeli to dementujesz to czemu na discordzie do fresha pisałeś że jak mam nagrania to F dla ciebie? Czyli jednak coś na nich było?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.