Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Miczu_

alpaka35

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 21072
Login: alpaka35
Nick oskarżonego: Miczu_
Powód skargi: zepsucie 2 aut organizacyjnych i zwodowanie 
Data zdarzenia: 23.12.2022
Dowody: miczu.pngimage.png
Opis sytuacji: złamał kilka razy regulamin rozwalał auta i porzucał i został wydalony z org i pozostawił taki prezencik 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.e5e606a8c4091fcf6bda52446e593a97.png

15 godzin temu, Klocek napisał:

@RZUUUG Czy posiadasz dowody potwierdzające stan techniczny pojazdu/ów z danymi w prawym dolny rogu? Na tą chwile jedyne co możemy egzekwować to porzucenie pojazdów na parkingu policyjnym.

Nie mam ss z tymi danymi w prawym dolnym rogu ale jest ss że manana jest rozwalona widać to na ss tak samo jak datę fortuny nie mam ss ale daty wszystko jest to nwm czemu tylko uwzględnić porzucenie jak nawet widać że pojazdy były zwodowane  

Pojazdy utopione trafiają na pp, nie ma tutaj żadnego błędu. Kwestia naprawy również jest potrzebna bo obecnie nie mam żadnych dowodow na to że w.w pojazdy zostały po zniszczeniu oskarżonego naprawione za konkretną kwotę która będziemy mogli egzekwować. 

1 godzinę temu, Klocek napisał:

Pojazdy utopione trafiają na pp, nie ma tutaj żadnego błędu. Kwestia naprawy również jest potrzebna bo obecnie nie mam żadnych dowodow na to że w.w pojazdy zostały po zniszczeniu oskarżonego naprawione za konkretną kwotę która będziemy mogli egzekwować. 

A No to nie mam tych ss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.