Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Lidera Frakcji - Banan99

Neon.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Neon.
Nick oskarżonego: Banan99 
Powód: . Wydalenie z frakcji za łamanie zasad discorda, nieuczciwe nadanie awansów.
Dowody: 
image.png.4a491c0fbbb8653d6a702ac59fba9f85.png
Opis sytuacji: Witam serdecznie w te święta. Tematem owej skargi jest nieuczciwe wobec mnie nienadanie awansu + wydalenie mnie z frakcji.
Sytuacja wygląda nastepująco. Zostałem zawieszony w SATC na okres 30 DNI oraz zdegradowany.

Dokonałem się kilku wykroczeń na które nie zaprzeczam a zarazem dwóch byłem nieświadomy i nie wiedziałem o nich.

Zaczynając to pierwszym moim wykroczeniem jest niewpisanie kodów Frakcyjnych na czacie "FRAKCJA".
Miałem tzw "Zw" na 5-20 sekund, miałem psa po operacji, obracałem fotel aby zerknąć czy śpi czy liże swoją ranę krótko mówiąc patrzałem na niego co robi wpisując przy tym S2/S3 na czacie lokalnym poza frakcyjnym.
Banan mówił ze takich krótich zw nie trzeba zgłaszać co potwierdził przy rozmowie ze mną.Gdyby serio tak zagłębić się w to i co udało mi się zobaczyć to nie tylko ja to robie.Inni po nocach nawet tych kodów nie uzywają i afczą heh 😄.

W połowie Grudnia jakoś na początku gdy na serwerze pojawił się Kalendarz była taka akcja w naszej frakcji "List do swiętego mikołaja" za które poszczególne osoby zostały nagrodzone plusem kończywszy na plusach, pieniądzach oraz możliwością poruszania się wyznaczonymi pojazdami w moim przypadku zarządowym sultanem.Ucieszyłem się bardzo z tej nagrody, koniec końców na nią zasłuzyłem i korzystałem z tego.Odpalilem live na YouTube z mojej perspektywy jak wygląda praca w SATC i podczas pełnienia służby około 00:00 - 1:00 w nocy teleportował się do mnie członek zarządu i kazał mi zejść ze służby i poinformował mnie o tej sytuacji.

Dokonałem się przekroczenia prędkość i złamania KRD.
Teraz o co chodzi? Zostałem pracownikiem tygodnia(najwięcej minut i dostałem staforda(fast transport) + sultana zarządu. W moim liście wspominałem o tym: 
image.thumb.png.65631e390ade2217411ebe3aa5d54ede.png

Dostałem pojazd zarządu (sultan czarny fast transport) Myślałem ze moje marzenie z listu się spełniło, okazuje się ze nie.Nie zostałem o tym poinformowany na jakiej zasadzie to działa, dostałem kluczyki, masz i jedź.
Staford, sultan i inne pojazdy to fast transport, napracowałem się na pracownika tygodnia i mogłem jeździć stafordem na zasadzie innej niz zwykłe taxi a ja zmieniłem na inny pojazd fast transport do którego jako jedyny pracownik miałem zezwolenie.
Szczerze? Nie oszukujmy się kochani moi, tyle osób we frakcji jest w SATC i poza i czasem gdy nie ma na serwerze Administracji a nawet kiedy jest to ten ogranicznik poprostu jest wyłączony i nie ma co się oszukiwać.

Teraz ostatnia rzecz, za która przepraszałem i przeprosze jeszcze raz.Dokonałem się przejechania przez środek w tym miejscu.Całe życie jak gram w MTA przejeżdzałem tu przez środek, był to juz nawyk.Na serwerze 4*** w tym miejscu jest parking i bank.Jestem przyzwyczajony przejeżdzać tutaj przez środek i też widziałem jak członkowie administracji przejeźdzają tak samo, gracze jak rozmawiałem z innymi to niektórzy też przez to przejezdzają.W tym miejscu nie jest nic wymapowane i jest to czyste miejsce.@Zebra może wiesz tez tak robiłas heh. Okazało się, że nie mozna.Okej, w porządku  ja to rozumiem, uszanowałem to  i juz będe wiedział na przyszłość, przepraszam.Wydaje mi się ze jest to skromne wykroczenie i nawet z supporterem tak przejeźdzałem więc tu pewność ze nie wiedziałem ze tak nie można.

Naprawdę w tej frakcji mi się mega podobało, dostałem tyle nagród, tyle minut włozyłem ogrom pracy a moje wykroczenia nie były celowe i wytłumaczyłem je tutaj powyżej.

Spoiler

image.thumb.png.1077281ffdfaaf6851243c6f591508e4.png

Jak najbardziej, zrobiłem źle to zostałem ukarany nie mam nic przeciw, do dziś odczekiwałem moją karę zawieszenia z zegarkiem w ręku a to ze nie wiedziałem to poprostu nie wiedziałem i dlatego mowię ze nieświadomie.
Nie mam nic do tego ze dostałem zawieszenie bo na nie zasłuzyłem w dodatku zostalem jeszcze zdegradowany jakbym conajmniej zdewastował pół bazy czy coś gorszego
Na discordzie w FAQ zostało zmienione coś godzinę przed moim wykroczeniem o czym dowiedziałem się po całej sytuacji.

Pogodziłem się z karą i temat był zamknięty więc za moje wyczyny została nadana kara zawieszenia i degrad.

Teraz czas na swięta. 
Każdy dostał awans poza mną i jedną osobą.
Osoby co są we frakcji 7-10 dni z dostały awans, tak po prostu z okazji swiąt. Mój koleszka zdał wczoraj egzamin w nocy dostał awans z Adepta na nowego Kierowce, a dziś około 12 dostał awans tak po prostu.Włozył ogrom pracy, zasłuzył sobie tak jak większość nowych.Ja dostałem prezenty za list, pracownika tygodnia ponad 10 pochwał i zawieszenie i nie zasłuzyłem i poprostu o to cała sytuacja poszło, o glupi awans i nieuczciwość i moje niezadowolenie.
Słuchajcie, dostałem nagrode za list to dostałem. odwalilem lipe - dostałem zawieszke. temat zamkniety. TERAZ SĄ SWIĘTA DOSTAŁ KAŻDY to dlaczego nie ja? Bez jaj to nie są awanse takie poprostu bo jak mam zawieszke to nie pracuje i nie jestem brany pod uwagę bo nie mam jak minut zrobić, ale jak są swięta i każdy to każdy.
NAJLEPSZY BONUS TEGO JEST TAKI: Dostała awans osoba też z zawieszką, on dostał prawojazdy na 7 dni bodajze i dostał awans.Moja kartoteka jest czysta a zrobiłem kilka pierdól i degrad i zawieszka.
Moje wyczyny były nieodpowiednie, zrozumiałem to, okej spoko.Temat zamkniety, ale nie ma tu uczciwości wobec mnie. Osoba jest pełnoprawny 12h i dostał juz dwa awanse. 👏 👏 👏

Kolejna sprawa.Na discordzie offtopic (SATC) pisalem grzecznie z zarządem i nie udało sie dojść do porozumienia i zamknąłem to i poszedłem jeść obiad wigilyjny.Wracam a tam dyskusja  o mojej osobie przez niektórych członków frakcji,  ze jestem odwalacz i tam takie bzdury co podniosły krew i cisnienie mi.Po co takie głupie gadanie o mnie? No po co? Poźniej do mnie chłopaczek wylatuje z tekstem ze mam iść zjeść pieroga Atencjuszu i tam gada jakieś bajki o mnie.Napisałem mu ze na podstawie jego wiadomośći stwierdzam ze ma 15-17 lat i poszedłem sobie zagrać w Lol'a.Po chwili patrzę dc i on nawija ze ma córke prawojazdy itp.. No to fajnie gratulację, to fajne swięta ma córka jak ojciec siedzi i gra w kompa po południu.Mniejsza olalem temat i grałem w tego lola i po krótkim czasie  tam pozniej wymiana słow ze ja coś tam gadam, udaje ze jaki to ja nie jestem, chłopa widze pierwszy raz na oczy i juz tego człowieka poznałem przez osoby trzecie ponieważ dał mi bana na DC triady bez powodu i obgadywał mnie bo mu się nie spodobalem, moze coś zabolalo czy cośNo i cały czas tam gadka szmatka na tym dc była ja on i i inni i napisalem ze dobra swięta są ze szkoda czasu na to i bla bla bla i po chwili gdy się nieuspokoiło to doszło i później  do wymiany słow. O autach, mieszkaniach , pracy itp. Nie było tam wyzwisk tylko takie męskie rzucanie głotem w swięta na offtopicu.Zapraszałem na kanał pogadać spytać co tam mu nie pasuje po co tak gada, ale sie nie udało i dalej pisalismy na dc.Po chwili temat ucichł wrócił banan na dc i napisał wiadomość po chwili wyrzucono mnie z DC i z frakcji. d4nny sprowokował bral udział w dyskusji i też nie wyleciał i nic mu nie powiedziano. 🙂 takze przyjemnie ze wszystko lezy po mojej stronie.Gdy ja pisze do zarzadu to on na mój temat udziela się mówiąc publicznie jaki to ja nie jestem i tez w jakimś stopniu prowokując pisząc głupie wiadomośći.

Banan, nigdy nie pisałem skargi i polubiłem cię, byłeś w porządku, dziękuje ci za szanse, ale jak masz jaja w swięta mnie wydalić z frakcji za dyskusje na offtopicu to ja mam jaja z tobą się tutaj w skardze posiłować bo wobec mnie na początku zachowałeś się w porządku a po wyrzuceniu mnie zmieniłem zdanie.Słyszałem ze zdenerwowany byłeś to swoją złość wylej na czymś innym a nie robiąc takie prezenty i przykrośći mi, możemy kochać się jak bracia natomiast musimy liczyć się jak żydzi. Narazie wesołych swiąt, tobie bananku też zycze pomimo mojego gniewu do ciebie na ten moment. 🎄

Proszę aby skargę rozpatrzyły osoby z Administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.