Skocz do zawarto艣ci
Aby otrzyma膰 pe艂ny dost臋p do forum zarejestruj si臋, a nast臋pnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Lidera Frakcji - Banan99

Neon.

Rekomendowane odpowiedzi

Tw贸j nick: Neon.
Nick oskar偶onego: Banan99聽
Pow贸d: . Wydalenie z frakcji za 艂amanie zasad discorda, nieuczciwe nadanie awans贸w.
Dowody:聽
image.png.4a491c0fbbb8653d6a702ac59fba9f85.png
Opis sytuacji: Witam serdecznie w te 艣wi臋ta. Tematem owej skargi jest nieuczciwe wobec mnie nienadanie awansu + wydalenie mnie z frakcji.
Sytuacja wygl膮da nastepuj膮co. Zosta艂em zawieszony w SATC na okres 30 DNI oraz zdegradowany.

Dokona艂em si臋 kilku wykrocze艅 na kt贸re nie zaprzeczam a zarazem dw贸ch by艂em nie艣wiadomy i nie wiedzia艂em o nich.

Zaczynaj膮c to pierwszym moim wykroczeniem jest niewpisanie kod贸w Frakcyjnych na czacie "FRAKCJA".
Mia艂em tzw "Zw" na 5-20 sekund, mia艂em psa po operacji, obraca艂em fotel aby zerkn膮膰 czy 艣pi czy li偶e swoj膮 ran臋 kr贸tko m贸wi膮c patrza艂em na niego co robi wpisuj膮c przy tym S2/S3 na czacie lokalnym poza frakcyjnym.
Banan m贸wi艂 ze takich kr贸tich zw nie trzeba zg艂asza膰 co potwierdzi艂 przy rozmowie ze mn膮.Gdyby serio tak zag艂臋bi膰 si臋 w to i co uda艂o mi si臋 zobaczy膰 to nie tylko ja to robie.Inni po nocach nawet tych kod贸w nie uzywaj膮 i afcz膮 heh 馃槃.

W po艂owie Grudnia jako艣 na pocz膮tku gdy na serwerze pojawi艂 si臋 Kalendarz by艂a taka akcja w naszej frakcji "List do swi臋tego miko艂aja" za kt贸re poszczeg贸lne osoby zosta艂y nagrodzone plusem ko艅czywszy na plusach, pieni膮dzach oraz mo偶liwo艣ci膮 poruszania si臋 wyznaczonymi pojazdami w moim przypadku zarz膮dowym sultanem.Ucieszy艂em si臋 bardzo z tej nagrody, koniec ko艅c贸w na ni膮 zas艂uzy艂em i korzysta艂em z tego.Odpalilem live na YouTube z mojej perspektywy jak wygl膮da praca w SATC i podczas pe艂nienia s艂u偶by聽oko艂o 00:00 - 1:00 w nocy teleportowa艂 si臋 do mnie cz艂onek zarz膮du i kaza艂 mi zej艣膰 ze s艂u偶by i poinformowa艂 mnie o tej sytuacji.

Dokona艂em si臋 przekroczenia pr臋dko艣膰 i z艂amania KRD.
Teraz o co chodzi? Zosta艂em pracownikiem tygodnia(najwi臋cej minut i dosta艂em staforda(fast transport) + sultana zarz膮du. W moim li艣cie wspomina艂em o tym:聽
image.thumb.png.65631e390ade2217411ebe3aa5d54ede.png

Dosta艂em pojazd zarz膮du (sultan czarny fast transport) My艣la艂em ze moje marzenie z listu si臋 spe艂ni艂o, okazuje si臋 ze nie.Nie zosta艂em o tym poinformowany na jakiej zasadzie to dzia艂a, dosta艂em kluczyki, masz i jed藕.
Staford, sultan i inne pojazdy to fast transport, napracowa艂em si臋 na pracownika tygodnia i mog艂em je藕dzi膰 stafordem na zasadzie innej niz zwyk艂e taxi a ja zmieni艂em na inny pojazd fast transport do kt贸rego jako jedyny pracownik mia艂em zezwolenie.
Szczerze? Nie oszukujmy si臋 kochani moi, tyle os贸b we frakcji jest w SATC i poza i czasem gdy nie ma na serwerze Administracji a nawet kiedy jest to ten ogranicznik poprostu jest wy艂膮czony i nie ma co si臋 oszukiwa膰.

Teraz ostatnia rzecz, za kt贸ra przeprasza艂em i przeprosze jeszcze raz.Dokona艂em si臋 przejechania przez 艣rodek w tym miejscu.Ca艂e 偶ycie jak gram w MTA przeje偶dza艂em tu przez 艣rodek, by艂 to juz nawyk.Na serwerze 4*** w tym miejscu jest parking i bank.Jestem przyzwyczajony przeje偶dza膰 tutaj przez 艣rodek i te偶 widzia艂em jak cz艂onkowie administracji przeje藕dzaj膮 tak samo, gracze jak rozmawia艂em z innymi to niekt贸rzy te偶 przez to przejezdzaj膮.W tym miejscu nie jest nic wymapowane i jest to czyste miejsce.@Zebra mo偶e wiesz tez tak robi艂as heh. Okaza艂o si臋, 偶e nie mozna.Okej, w porz膮dku聽 ja to rozumiem, uszanowa艂em to聽聽i juz b臋de wiedzia艂 na przysz艂o艣膰, przepraszam.Wydaje mi si臋 ze jest to skromne wykroczenie i nawet z supporterem tak przeje藕dza艂em wi臋c tu pewno艣膰 ze nie wiedzia艂em ze tak nie mo偶na.

Naprawd臋 w tej frakcji mi si臋 mega podoba艂o, dosta艂em tyle nagr贸d, tyle minut w艂ozy艂em ogrom pracy a moje wykroczenia nie by艂y celowe i wyt艂umaczy艂em je tutaj powy偶ej.

Spoiler

image.thumb.png.1077281ffdfaaf6851243c6f591508e4.png

Jak najbardziej, zrobi艂em 藕le to zosta艂em ukarany nie mam nic przeciw, do dzi艣 odczekiwa艂em moj膮 kar臋 zawieszenia z zegarkiem w r臋ku聽a to ze nie wiedzia艂em to poprostu nie wiedzia艂em i dlatego mowi臋 ze nie艣wiadomie.
Nie mam nic do tego ze dosta艂em zawieszenie bo na nie zas艂uzy艂em w dodatku zostalem jeszcze zdegradowany jakbym conajmniej zdewastowa艂 p贸艂 bazy czy co艣 gorszego
Na discordzie w FAQ zosta艂o zmienione co艣 godzin臋 przed moim wykroczeniem o czym dowiedzia艂em si臋 po ca艂ej sytuacji.

Pogodzi艂em si臋 z kar膮 i temat by艂 zamkni臋ty wi臋c za moje wyczyny zosta艂a nadana kara zawieszenia i degrad.

Teraz czas na swi臋ta.聽
Ka偶dy dosta艂 awans poza mn膮 i jedn膮 osob膮.
Osoby co s膮 we frakcji 7-10 dni z dosta艂y awans, tak po prostu z okazji swi膮t. M贸j koleszka zda艂 wczoraj egzamin w nocy dosta艂 awans z Adepta na nowego Kierowce, a dzi艣 oko艂o 12 dosta艂 awans tak po prostu.W艂ozy艂 ogrom pracy, zas艂uzy艂 sobie tak jak wi臋kszo艣膰 nowych.Ja dosta艂em prezenty za list, pracownika tygodnia ponad 10 pochwa艂 i zawieszenie i nie zas艂uzy艂em i poprostu o to ca艂a sytuacja posz艂o, o glupi awans i nieuczciwo艣膰 i moje niezadowolenie.
S艂uchajcie, dosta艂em nagrode za list to dosta艂em.聽odwalilem lipe - dosta艂em zawieszke.聽temat zamkniety. TERAZ S膭 SWI臉TA DOSTA艁 KA呕DY to dlaczego nie ja? Bez jaj to nie s膮 awanse takie poprostu bo jak mam zawieszke to nie pracuje i nie jestem brany pod uwag臋 bo nie mam jak minut zrobi膰, ale jak s膮 swi臋ta i ka偶dy to ka偶dy.
NAJLEPSZY BONUS TEGO JEST TAKI: Dosta艂a awans osoba te偶 z zawieszk膮, on dosta艂 prawojazdy na 7 dni bodajze i dosta艂 awans.Moja kartoteka jest czysta a zrobi艂em kilka pierd贸l i degrad i zawieszka.
Moje wyczyny by艂y nieodpowiednie, zrozumia艂em to, okej spoko.Temat zamkniety, ale nie ma tu uczciwo艣ci wobec mnie. Osoba jest pe艂noprawny 12h i dosta艂 juz dwa awanse.聽馃憦馃憦馃憦

Kolejna sprawa.Na discordzie offtopic (SATC) pisalem grzecznie z zarz膮dem i nie uda艂o sie doj艣膰 do porozumienia i zamkn膮艂em to i poszed艂em je艣膰 obiad wigilyjny.Wracam a tam dyskusja 聽o mojej osobie przez niekt贸rych cz艂onk贸w frakcji, 聽ze jestem odwalacz i tam takie bzdury co podnios艂y krew i cisnienie mi.Po co takie g艂upie gadanie o mnie? No po co? Po藕niej do mnie ch艂opaczek wylatuje z tekstem ze mam i艣膰 zje艣膰 pieroga Atencjuszu i tam gada jakie艣 bajki o mnie.Napisa艂em mu ze na podstawie jego wiadomo艣膰i stwierdzam ze ma 15-17 lat i poszed艂em sobie zagra膰 w Lol'a.Po chwili patrz臋 dc i on nawija ze ma c贸rke prawojazdy itp.. No to fajnie gratulacj臋, to fajne swi臋ta ma c贸rka jak ojciec siedzi i gra w kompa po po艂udniu.Mniejsza olalem temat i gra艂em w tego lola i po kr贸tkim czasie 聽tam pozniej wymiana s艂ow ze ja co艣 tam gadam, udaje ze jaki to ja nie jestem, ch艂opa widze pierwszy raz na oczy i juz tego cz艂owieka pozna艂em przez osoby trzecie poniewa偶 da艂 mi bana na DC triady bez powodu i obgadywa艂 mnie bo mu si臋 nie spodobalem, moze co艣 zabolalo czy co艣No i ca艂y czas tam gadka szmatka na tym dc by艂a ja on i i inni i napisalem ze dobra swi臋ta s膮 ze szkoda czasu na to i bla bla bla i po chwili gdy si臋 nieuspokoi艂o to聽dosz艂o聽i p贸藕niej聽 do wymiany s艂ow. O autach, mieszkaniach , pracy itp. Nie by艂o tam wyzwisk tylko takie m臋skie rzucanie g艂otem w swi臋ta na offtopicu.Zaprasza艂em na kana艂 pogada膰 spyta膰 co tam mu nie pasuje po co tak gada, ale sie nie uda艂o i dalej pisalismy na dc.Po chwili temat ucich艂 wr贸ci艂 banan na dc i napisa艂 wiadomo艣膰 po chwili wyrzucono mnie z DC i z frakcji. d4nny sprowokowa艂 bral udzia艂 w dyskusji i te偶 nie wylecia艂 i nic mu nie powiedziano. 馃檪聽takze przyjemnie ze wszystko lezy po mojej stronie.Gdy ja pisze do zarzadu to on na m贸j temat udziela si臋 m贸wi膮c publicznie jaki to ja nie jestem i tez w jakim艣 stopniu prowokuj膮c pisz膮c g艂upie wiadomo艣膰i.

Banan, nigdy nie pisa艂em skargi i polubi艂em ci臋, by艂e艣 w porz膮dku, dzi臋kuje ci za szanse, ale jak masz jaja w swi臋ta mnie wydali膰 z frakcji za dyskusje na offtopicu to ja mam jaja z tob膮 si臋 tutaj w skardze posi艂owa膰 bo wobec mnie na pocz膮tku zachowa艂e艣 si臋 w porz膮dku a po wyrzuceniu mnie zmieni艂em zdanie.S艂ysza艂em ze zdenerwowany by艂e艣 to swoj膮 z艂o艣膰 wylej na czym艣 innym a nie robi膮c takie prezenty i przykro艣膰i mi, mo偶emy kocha膰 si臋 jak bracia natomiast musimy liczy膰 si臋 jak 偶ydzi. Narazie weso艂ych swi膮t, tobie bananku te偶 zycze pomimo mojego gniewu do ciebie na ten moment.聽馃巹

Prosz臋 aby skarg臋 rozpatrzy艂y osoby z Administracji RCON.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy 聽聽0 u偶ytkownik贸w

Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, 偶e odwiedzi艂e艣/a艣 nasz膮 stron臋 jeste艣my zmuszeni poinformowa膰 Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie si臋 z tym linkiem: Polityka prywatno艣ci. Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.