Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kieLbasa

kosu24

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3539
Login: kosu24
Nick oskarżonego: kieLbasa
Powód skargi: Gracz nie oddał pieniędzy które pożyczył .
Data zdarzenia:  Gracz pożyczył pieniądze dnia 13.12.2022 . Dzień  spłaty to 20 .12 .2022 . 
Dowody:  Jest na filmach  

Opis sytuacji: Pożyczyłem graczowi 30000$ okres spłaty tydzień czas minął i pieniędzy nie odzyskałem . 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie było kiedy bo kiedy ja grałem to tego gracza nie było na serwerze 

Przedewsystkim zostały złamane punkty regulaminu pożyczek. Gracz nie spełniał mozliwości pobrania pożyczki. Dodatkowo maksymalna kwota do oddania przy 30.000$ to 36.000, i tyle też może zostać zwrócone. Gracz posiada już aktywnego bana, oraz nie posiada konta na forum, zostanie mu dopisana ta skarga. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.