Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [Librus] - oskarżony przez [Fresh]

Fresh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po pierwsze nie zostałem poinformowany nigdzie o skardze, po drugie na twoim nagraniu dokładnie widać jak utrudniasz mi pracę, skręciłem w prawo na skrzyżowaniu, po chwili na czacie służb zobaczyłem że  safd zgłasza  porzucony pojazd, a że widziałem ich obok to postanowiłem zawrócić, zjechałem więc na chodnik, żebyś mógł mnie wyprzedzić, ale ty zdecydowałeś mnie złośliwie blokować przez co musiałem cię wymijać co nazwałeś ''odwalaniem''. Nie pozdrawiam 

5 minut temu, Librus napisał:

Witam

Po pierwsze nie zostałem poinformowany nigdzie o skardze, po drugie na twoim nagraniu dokładnie widać jak utrudniasz mi pracę, skręciłem w prawo na skrzyżowaniu, po chwili na czacie służb zobaczyłem że  safd zgłasza  porzucony pojazd, a że widziałem ich obok to postanowiłem zawrócić, zjechałem więc na chodnik, żebyś mógł mnie wyprzedzić, ale ty zdecydowałeś mnie złośliwie blokować przez co musiałem cię wymijać co nazwałeś ''odwalaniem''. Nie pozdrawiam 

Fakt zapomniałem poinformowac moj blad ale odwalales laweta jechales mysle ponad 150 w miescie i wyskoczyles sobie a jak zapytalem co ty robisz to zaczeles  wlasnie uciekac  i ty mówisz ze ci utrudnialem XD.

15 minut temu, Fresh napisał:

Fakt zapomniałem poinformowac moj blad ale odwalales laweta jechales mysle ponad 150 w miescie i wyskoczyles sobie a jak zapytalem co ty robisz to zaczeles  wlasnie uciekac  i ty mówisz ze ci utrudnialem XD.

jednak  sie dowiedzialem ze nie mam obowiązku informowac pracownika o skardze czyli nie mój błąd.

4 godziny temu, Fresh napisał:

Fakt zapomniałem poinformowac moj blad ale odwalales laweta jechales mysle ponad 150 w miescie i wyskoczyles sobie a jak zapytalem co ty robisz to zaczeles  wlasnie uciekac  i ty mówisz ze ci utrudnialem XD

Nie słyszałem co mówisz na vc bo ci dali muta z cbk. Jak masz klip jak jadę lawetą ponad 150 i skaczę to możesz dać, chętnie zobaczę .

4 minuty temu, Librus napisał:

Nie słyszałem co mówisz na vc bo ci dali muta z cbk. Jak masz klip jak jadę lawetą ponad 150 i skaczę to możesz dać, chętnie zobaczę .

Co ty chłopie mówisz jakiego mute na vc za cbk ?, czemu kłamiesz ? dostałem dzis mute za prowokacje na 1 dzien  na chacie lokalnym a na vc nie mam mute i widac na nagraniu jak mówiłem do ciebie tylko mikrofon w nagrywaniu mam wyłączony i tego nie słychac.

a klip jest wyzej jak wyskakujesz i co robisz

a pozatym widac na video jak chamsko skrociles i wyskoczyles z duza predkoscia

Piszę właśnie o mucie na czacie, ja mam grę wyciszoną i mnie nie obchodzi co ktoś do mnie gada tymbardziej osoba przeszkadzająca mi w pracy. Mówisz o tej dużej prędkości, nie wiem jak miałbym lawetą większą rozwinąć niż 80 na tym kawałku drogi, laweta wyskoczyła bo droga jest źle wyprofilowana. Jak już piszesz o prędkości to zobacz ile ty jedziesz. 

Ja moge jechac ile chce od tego jest policja a ty jestes w frakcji i musisz przestrzegac krd 

a co do drogi to jest dobrze wyprofilowana a ty odwalales wtedy laweta tylko sie nie przyznasz i kłamiesz jak umiesz 

prosze o nie wypowiadanie sie tutaj juz i ukaranie punktami jezeli jescze raz sie wypowie pan librus bo ciągle wymysla jakies kłamstwa

czekamy na kogos kto zajmie sie skargą i nie robimy tutaj offtopicu

Nie jeździłeś lawetą to się nie wypowiadaj czy droga jest dobrze wyprofilowana czy nie, gdyż auto i lawetą kompletnie inaczej się trzymają drogi i skręcają.

16 minut temu, Fresh napisał:

ukaranie punktami jezeli jescze raz sie wypowie pan librus

Czemu miałbym zostać ukarany punktami za wypowiadanie się? 

14 minut temu, Fresh napisał:

ciągle wymysla jakies kłamstwa

Czemu zarzucasz mi kłamstwa?

13 minut temu, Fresh napisał:

czekamy na kogos 

Mów za siebie.

Czekam na werdykt zarządu, gdyż nie da się tobie nic wytłumaczyć. Nie mam pojęcia w ogóle co takiego zrobiłem, że piszesz na mnie skargę a nawet nic ci nie zrobiłem.

Chciałbym jeszcze dodać że pracownikowi Librus zostało jeszcze zabrane prawo jazdy po tej akcji z tym wyskokiem jak sobie pojechałem to został ukarany prawkiem na 2dni za odwalanie laweta na służbie SARA

Więc kogo ty oszukujesz i czemu nasylasz na mnie kolegów którzy mnie wyzywają w prywatnych wiadomościach na forum ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.