Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga Na Gracza Pablo_420

Luzny.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 40634
Login: _CiasteCzko_
Nick oskarżonego: Pablo_420
Powód skargi: nie wywiązanie się z umowy o oddanie pożyczonych pieniędzy 
Data zdarzenia: 20.12.2022
Dowody: dowód poniżej na deklaracje gracza  ile ma zamiar pożyczyć i oddać kwota była to 5k miał oddać 6.5k dnia wczorajszego czyli 20.12.2022

1916184097_poyczkaPablo_420.jpg.d9b9d618855ef6306f218c9f7e6ccd9d.jpg

Opis sytuacji: Gracz Pablo_420 dnia 19.12.2022 napisał na czasie służącym do ogłoszeń że potrzebuje pilnie 5k i że jutro odda pomyślałem że nie raz też byłem w podobnych sytuacjach to napisałem że mogę mu pożyczyć na co gracz odpisał mi to co jest powyżej data spłaty miał być to dzień 20.12.2022 nie otrzymałem od gracza żadnych pieniędzy 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.5b001a81580a8d90b88ee8437c16563f.png

image.png.6d5cc84cc767d34b7f5cb73d9a521a52.png

PS- ten ss tutaj o powyżej to ss kiedy gracz ostatni raz był i nie pofatygował się o napisanie do mnie 

Brak zainteresowania. 

Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka nie została spłacona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.