Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Chvdy09

Timberlejk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: arbuziak 
Nick oskarżonego: Chvdy09
Powód skargi: Niesłuszne nadanie kary, szukanie blachych powodów do nadania kary, nie kompatybilność w byciu supporterem. 
Data zdarzenia: 20.12.2022
Dowody: macie logi nic nie trzeba więcej.
Opis sytuacji: Dziś na zadaniu dziennym miałem Szambiarki więc postanowiłem pojechać do ls żeby tam zapełnić swój zbiornik. Gdy zacząłem uzupełniać to zmieniałem cel no i tak się złożyło  że za mną jechała laweta SARA. ja ich osobiście nie widziałem więc dojechawszy do punktu zahamowałem odwróciłem szambiarke w drugą stronę żeby potem szybciej dotrzec do kolejnego punktu. no i gdy zacząłem cofać się to uderzyłem w pracowników Sara. zaczęliśmy cos tam pisać, uznałem że źle zrobilem i postanowiłem przelać graczu pieniądze. A tego nie zrobilem specjalnie. po tej sytuacji dostałem chwilę później warna od supportera olcha95 o tym że z tego co pamiętam nie powinienem był zastawiać drogi czy cos takiego. Lecz koleszka na którego piszę tą skarge postanowił ukarać moją osobę  po jakoś 5-10 minutach od otrzymania ostrzerzenia,  zabraniem prawa  jazdy na okres śmiesznych 10 minut. Jak dla mnie szukał on tylko pretekstu do ukarania mnie, napisałem do niego dlaczego tak postąpił i powiedział że zastawiałem drogę xD jak ja za to dostałem chwilę wcześniej upomnienie. Moim zdaniem ten gracz nie nadaje sie na stanowisko administracyjne na tym serwerze, szuka kary na siłę. (apelacji nie pisałem bo to nie miało sensu xd) pozdrawiam ogolem cały serwer i dobrych ziomków prócz ciebie 🍆. Życzę miłego dnia, nocy itp  

jeśli był na mnie kolejny raport po otrzymaniu ostrzerzenia, to za pewnie mnie spectowales. ja sobie nie przypominam żebym wtedy zastawiał drogę, zawsze jechałem lekko w bok ulicy lub uważałem i patrzyłem czy ktos nie jedzie że go nie walnąć. więc skoro report był słuszny to co wówczas zrobilem zle?

W dniu 21.12.2022 o 10:50, Chvdy09 napisał:

Kara została ustalona z rangami wyżej postawionymi ode mnie, pojawił się po ostrzeżeniu raport i był on słuszny. 

Czy raport dotyczył sytuacji zderzenia z lawetą? Sytuacji, po której gracz już otrzymał ostrzeżenie, więc nie powinien zostać ponownie ukarany za to samo?

W momencie przyjęcia raporta o treści blokowania drogi szambiarką członek administracji, który nadał ostrzeżenie poinformował, że już bylo ostrzeżenie, więc powinienem nadać zakaz prowadzenia. Gdy spytałem pewnego administratora na jak długo powinien gracz zostać ukarany otrzymałem odpowiedź, że na max 30 minut, więc podjąłem decyzję, że na 10 minut. A więc nie chodzi tu o zderzenie, a o blokowanie drogi, gdyż gracz stawał szambiarką na środku drogi i nie było możliwości przejazdu, co też mówi sam powód kary. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.