Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z supporterem - Czamek

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

bK6sHZ4.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy gracze, z tej strony@Baleron z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wywiadzie porozmawiam z nowym supportem @Czamek.

Gzqqb1L.png

R: @Baleron | Cz: @Czamek

R: Cześć, z tej strony Trainee Baleron z redakcji prasowej Project News, czy mógłbym ci zadać kilka pytań?
Cz: Tak, proszę zadawać.

R: Świetnie, opowiedz nam coś o sobie.
Cz: Jestem Adam, mam 16 lat, chodzę do 2 klasy technikum, moimi zainteresowaniami są Komputery, konsole, grafika komputerowa.

R: W takim razie, jak trafiłeś na serwer na scenę MTA i na serwer ProjectRPG?
Cz: Na scenę MTA trafiłem dość przypadkowo, mianowicie kiedyś grałem w Gta San Andreas i bardzo lubiłem tę grę oraz oglądałem filmy z mulitplayera do tej gry. W późniejszym etapie dwójka kuzynów zachęcała mnie do zagrania w SAMP-a lub MTA, lecz nie byłem przekonany do tej decyzji. Kilka miesięcy później stwierdziłem, że pobiorę MTA i zobaczę czy mi się spodoba, pierwszym moim serwerem był konkurencyjny serwer, gdzie pograłem zaledwie kilka godzin, ponieważ dostałem kare „Omijanie anty-afk" byłem nowy w tym świecie i nie rozumiałem, dokładnie, o co chodzi, więc spróbowałem napisać apelacje, lecz nie wiedziałem, że jest takie coś jak wzór i skończyło się na tym, że ban miesięczny został. Na szczęście MTA na tyle mi się spodobało, że spróbowałem znaleźć alternatywę i znalazłem ProjectPRG, gdzie zacząłem rozgrywkę. W późniejszym etapie się okazało, że kuzyni grali na tym samym serwerze co ja, czyli PRPG i zaczęliśmy razem grać.

R: W jakich frakcjach byłeś, a w jakich chciałbyś być i dlaczego?
Cz: Byłem we Frakcjach SAPD, SARA, SAFD oraz jeszcze dostałem się do SAMD, lecz nie było mnie na spotkaniu i w rezultacie nie dołączyłem do struktur frakcji, co do frakcji, których chciałbym być, to frakcja SATC mnie najbardziej interesuje.

R: Jaki masz majątek i co udało ci się osiągnąć na serwerze?
Cz: Mój majątek myślę, że oscyluje w okolicach 2,000,000$, co nie jest nie samo witym wynikiem, jak na to, że mam przegrane 1090 godzin na serwerze, lecz i tak jestem dumny z tego, jeśli chodzi o moje osiągnięcia, które są dla mnie ważne, to wymieniłbym te: Bycie w zarządzie organizacji oraz bycie ważnym członem jej, dostanie się do frakcji, które wyżej wymieniłem, tak samo biznesów, zakupienie Turismo co było jednym z moich marzeń na serwerze oraz ten największy sukces co jest zaszczytem dla mnie, czyli dostanie się do administracji serwera.

R: Od niedawna jesteś supportem, co cię skłoniło do napisania podania i jaka była twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swój nick na liście wyników?
Cz:  Tak, jestem Suporterem, co nadal jest dla mnie bardzo niesamowitym uczuciem, że zostałem wybrany i dostałem szanse od Rconów których pozdrawiam z tego miejsca. A jeśli chodzi o moją reakcję, to była ona taka, że nie dowierzałem, bo wyniki było około 2 w nocy, jeśli dobrze pamiętam i wtedy wychodziłem z serwera i zobaczyłem ping z discorda PRPG i zobaczyłem, że są wyniki na supportera, o których zapomniałem, kliknąłem link i dostałem powiadomienie na forum, gdzie zobaczyłem, że Sky mnie oznaczył, szybko zobaczyłem, kto się dostał i nie mogłem uwierzyć, że zobaczyłem swój nick na liście osób, które się dostały. Chodziłem po pokoju z radości i nie mogłem się doczekać pierwszego spotkania, które odbyło się 3 dni później.

R: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
Cz: Mój nick powstał dlatego, że poprzedni, którego używałem (adam2705), był już dla mnie obciachowy i nie chciałem być z nim kojarzony, dlatego w 2017 roku podjąłem decyzje, że muszę wymyślić jakiś nick, który będzie wyjątkowy. Nick powstał z członów CZ- co oznacza ostatnie litery mojego nazwiska A oraz M oznaczają początek i koniec imienia, wtedy wyszło Czam i czegoś brakowało, dlatego dodałem jeszcze ek i powstał Czamek oraz dodałem Officjal i powstało CzamekOfficjal a w późniejszym czasie samo Czamek

R: Jaka praca najbardziej ci się podoba na Project RPG?
Cz: Jeśli chodzi o prace na serwerze, to bardzo nie lubiłem pracować, wolałem spędzać czas z graczami, lecz jednak pracowałem i takie moje TOP prace to był powiedział, że jest to: Kosiarki, Magazynier, Grzybiarz oraz inna, która wymaga szybkiego pojazdu, to rajdowiec, co stawia tę pracę na 1 miejsce.

R: Co chciałbyś, aby było wprowadzone na serwer, masz jakieś pomysły?
Cz: Myślę, że nowe pojazdy, nowa ciekawa praca i urozmaicenia, które wzbogacą serwer.

QHbVoP1.png

R: Jakie są twoje aktualne cele związane serwerem?
Cz: Moim aktualnym celem jest zrobienie mojego Turismo na Full tuning z nitrem, a następnie może jakaś kolekcja aut lub infernus, lecz to jeszcze długa droga.

RRównież od niedawna jesteś w biznesie Project News, jakie są twoje pierwsze wrażenia?
Cz: W Project News byłem już w 2021 więc doświadczenie z biznesem mam, lecz aktualnie przygodę zaczynam od nowa.

R: Znajdujesz się w szeregach administracji, biznesu i zarządu organizacji. Masz wystarczającą ilość wolnego czasu, aby wypełniać swoje obowiązki?
Cz: Oczywiście znajduję się w administracji, biznesie oraz w zarządzie organizacji, lecz nie czuje się tym zmęczony, a nawet bardziej mam kopa do roboty, który jest ważny, dla ciekawskich dodam, że planuje dołączyć do frakcji. Co do obowiązków z każdego się wywiązuje, natomiast jak bym miał mniej czasu, to będę musiał zrezygnować z czegoś, lecz nie mam tego w planach.

R: Będziemy się zbliżali do końca wywiadu. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
Cz: Tak, chciałbym pozdrowić cały serwer ProjectRPG a w szczególności Project News, całą administrację oraz organizację The Always.

XGwBbve.png
Dziękuję wam za przeczytanie tego wywiadu. Pomimo dużej ilości obowiązków Czamek znalazł chwilę, aby udzielić wywiadu. Bardzo mu dziękuję i życzę pełno sukcesów i awansów, a  także zdrówka i spełnienia marzeń.
MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee @Baleron
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.