Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z _PeMaR_

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

7GQAEaA.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junior Pressman @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawię Wam sylwetkę gracza  @_PeMaR_... Jest o czym mówić... Zaciekawiony? No to na co czekasz? Zapraszam do przeczytania wywiadu!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  P: @_PeMaR_

R: Witam Cię! Czy chciałbyś przeprowadzić ze mną krótki wywiad dla redakcji Project News? Mam parę, króciutkich pytań. Zaintrygowany?
P: Ależ oczywiście, słucham?

R: Na sam początek opowiedz nam coś o sobie, czym się interesujesz, ile masz lat.
P: Jestem graczem serwera ProjectRPG od ponad 2 lat oraz mam 15 lat za niedługo i interesuje się grami, programowaniem aplikacji, stron, gier, lubię geografie, sport i lotnictwo. To są moje hobby!

R: Skąd pomysł na MTA? Co Cię skłoniło do grania na serwerze ProjectRPG?
P: MTA mi polecił 3 lata temu kolega i graliśmy na innym konkurencyjnym serwerze, handlując autami, potem miałem przerwę i przeniosłem się na największy serwer w Polsce, ale jakoś w listopadzie 2020 roku wpadłem na ProjectRPG i zostałem. W tamtych czasach nikt nie był bogaty, każdy pracował na drwalu i był ten klimat, też grało po 600 osób codziennie.

R: Znajdujesz się w biznesie, mógłbyś opowiedzieć nam nie co o nim? Na czym polega, jakie są twoje obowiązki oraz najważniejsze - czy jest dobrze płatna?
P: Biznes Project News bardzo polecam wszystkim, lecz nie jest on dla każdego, trzeba mieć wyobraźnie i umiejętność opowiadania, zadawania pytań ludziom i po prostu to lubić. Moje obowiązki to pisanie dobrych artykułów i staram się tak robić, a co za tym idzie, płaca jest przyzwoita.

R: Należysz do jakiejś organizacji? Jeśli tak, opowiedz nam kilka słów o niej.
P: Jestem w zarządzie organizacji The Always od marca 2021 roku, według mnie jest to najlepsza organizacja na serwerze i polecam ciepło wszystkim, wpadajcie do nas, gdy będzie rekrutacja. Mamy bardzo fajną atmosferę i cały czas piszemy na serwerze, czy discordzie, posiadamy dużo pojazdów, od Turismo, NRG i innych sportowych po Yankee i Boxville, ale też mamy łódź, niekiedy płyniemy razem na ryby lub wyjeżdżamy na strefę bezprawia i się tam zabawiamy.

R: Aktualnie trwa rekrutacja na stanowisko członka ekipy, masz zamiar bądź już napisałeś podanie?
P: Moim zdaniem ja bym się nie nadał na stanowisko supportera jak na razie, ponieważ nie mam dużo czasu, a często gram na konkurencji, bo tam też mam liczne obowiązki.

R: Nie należysz do żadnej frakcji, nie chciałbyś znaleźć się swojego miejsca w jednej z pięciu? Jeśli tak, to w jakiej?
P: Na razie frakcja mi nie jest potrzebna, może za miesiąc po sylwestrze, gdy będzie po świętach i zaczną się ferie. Jakbym wybierał frakcję to SATC albo SARA, może bym napisał podanie kiedyś do SAPD, pożyjemy, zobaczymy.

R: Całkowicie Cię rozumiem. Patrząc na twój dobytek na serwerze, nie jeden gracz mógłby Ci pozazdrościć. Mógłbyś, proszę, oszacować nam swój majątek, oraz w jaki sposób się go dorobiłeś?
P: Majątek to mam mały patrząc na innych, bardzo dużo straciłem na pojazdach, robiąc projekty, czy nie umyślnie coś kupując za wysoką cenę, na nieruchomościach też dużo straciłem, w sumie to około 1kk by się zebrało. Aktualnie mam Cheetaha 2ns 715 ID fulltune na nitro v5 i zestawie wyścigowym i Glendale Duchomobil. Jest wart około 3kk. Ja nigdy jakoś nie pracowałem pod kasę, coś tam zarobiłem i wydałem na projekty, ale głównie się bawiłem, dlatego nie jestem bogaty jakoś, a przegrane mam ponad 800h. Swój dorobek, zdobyłem głównie, pisząc artykuły w redakcji, ale też trochę na kurierze, ale małą część, jeszcze nie mam nawet 4 poziomu. Najwięcej zarobiłem na Fortune 91 ID, którą kupiłem w lutym tego roku za 800k, a wymieniłem za Cheetaha wartego 3kk i dopłaciłem 600k. Polecam inwestować w pojazdy na niskim ID!

9ZFE145.gif

R: Naprawdę imponujące! Co robisz w wolnych chwilach, gdy Ci się nudzi na serwerze? Masz jakiś sposób, by zabić czasem nudę?
P: Na serwerze jak się nudzę, to sobie jeżdżę po San Andreas, ale najczęściej idę grać w coś innego, rzadko mi się nudzi też, bo jak gram to w jakimś celu.

R: Gdzie przetrzymujesz swoje cenne pojazdy, skoro nie posiadasz żadnych nieruchomości?
P: Miałem nieruchomość, ale to opłacać i w ogóle, jeszcze jakbym miał więcej tych pojazdów to tak. A moje pojazdy trzymam w Los Santos Verdant Bluffs, jest tam baza organizacji The Always i mam tam postawione w najlepszym miejscu według mnie.

R: Czy będziesz brał czynny udział w evencie, który będzie miał start dnia 06.12 (lepienie bałwanów)?
P: A nie wiem, czy będę, muszę przeczytać, co się będzie działo, może wpadnę, zobaczę jeszcze.

R: Myślisz, że będziemy mogli ujrzeć jakieś niespodzianki ze strony RCON w ten wyjątkowy dzień?
P: Według mnie na pewno będzie happy hours, bez tego to by się nie obyło, eventy też pewnie mikołajkowe będą, fajnie jakby g1 było, bo lubię, jak jest, a event fabularny myślę, że będzie w okolicach świąt bożego narodzenia, oby był ciekawy.

R: Dziękuję serdecznie za udzielenie wywiadu! Masz ochotę kogoś pozdrowić?
P: Całą organizacje The Always oraz akademika @Rafaal.

R: Również przyłączam się do pozdrowień i życzę Ci miłego wieczoru!
P: Dzięki, wzajemnie.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieję, że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junnior Pressman @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.