Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - IX edycja eventu Racing Club.

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

jTt7oMt.pngnaTqDnE.png

Witajcie. Ja jestem Employee Manager @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam relację z eventu Racing Club. Zapraszam do dalszej lektury.

VDgjwdI.png

Za nami kolejna już odsłona eventu organizowanego przez biznes Racing Club. Tym razem uczestnicy zawodów zmierzyli się w dniu 18.12.2022 roku z trasą w okolicach miejscowości Montgomery w hrabstwie Red County. W wyścigu wzięło udział 32 osoby, na dodatek na liście osób rezerwowych było 28 osób. Uczestnicy ścigali się w formie wyścigu 1vs1. Cała trasa przebiegała głównie przez drogę offroad, a tak się ona prezentowała poniżej:

TRASANRCfianl2XD.png

XGwBbve.png

Ocenie w wyścigu podlegał czas przejazdu trasy. Osoby, które załapały się na listę rezerwową, trafiły do wyścigu w razie braku jakiegoś z uczestników w kolejności zależnej od zapisu. W wyścigu uczestnicy ścigali się pojazdami należącymi do biznesu, a były to pojazdy marki Huntley. Niestety przez problem techniczny, pojazdy po pewnym czasie były respione. Wymogiem wzięcia udziału w evencie było posiadanie prawa jazdy kategorii B oraz znajomość regulaminu uczestnictwa. Event wygrały trzy pierwsze osoby, które miały najlepszy czas. Do zgarnięcia było, kolejno:

30.000$ - za zajęcie pierwszego miejsca;
25.000$ - za zajęcie drugiego miejsca;
20.000$ - za zajęcie trzeciego miejsca.

4slVxBf.gif

Tak prezentowała się główna lista 32 osób (spoiler):

Oto lista osób rezerwowych: 

Tak prezentuje się lista zwycięzców:

Pierwsze miejsce zajął gracz @Michas z czasem 1:20.590;
Drugie miejsce zajął gracz @KoDzo z czasem 1:20.800;
Trzecie miejsce zajął gracz @berz_ z czasem 1:21.390.

Gratulujemy. 

41oPiMa.gif

Całą trasę zabezpieczały frakcje San Andreas Road Assistance, San Andreas Fire Department oraz San Andreas Medical Department. Frakcja San Andreas Medical Department utworzył mobilny punkt pomocy medycznej, gdzie gracze mogli uleczyć się, natomiast frakcja San Andreas Transport Corporation pomagała graczom w przejechaniu na miejsce eventu, czy też zrobiła z uczestnikami i osobami chętnymi przejazd zapoznawczy po trasie.

Gzqqb1L.png

Postanowiłem przeprowadzić wywiad ze zwycięzcą eventu oraz z członkiem zarządu biznesu Racing Club. Zapraszam.

Fc1ixeN.png

R - @xHamster | M - @Michas

R: Witam, jestem Employee Menager z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
M: Jasne, chętnie odpowiem na kilka szybkich pytań.

R: Świetnie. Jak oceniasz dzisiaj przebieg eventu?
M: Nie przebiegł najgładziej i najszybciej, ale był bardzo przyjemny.

R: Jak się czujesz jako zwycięzca tego eventu? Ciężko było zająć miejsce na podium?
M: Jestem bardzo zaskoczony. Konkurencja była na wysokim poziomie. Szkoda, że jeden z osób zakwalifikowanych (@Puffy) się nie pojawił. Wygrał ostatni event. Zajęcie pierwszego miejsca było dość łatwe, biorąc pod uwagę to, że w finale na ostatniej prostej naszła mnie myśl, że właśnie zaprzepaściłem szansę na pierwsze miejsce.

R: No rozumiem. Jak oceniasz dzisiejszą trasę?
M: Ponadprzeciętna, dobrze dobrane zakręty i kierunek trasy.

R: Rozumiem. Czy w przyszłości będziesz brać udział w takich eventach?
M: Jasne, że tak. To mój pierwszy taki event i już zajmuję pierwsze miejsce. To darmowa kasa.

R: Ja z całego serca gratuluję ci zajęcia pierwszego miejsca i życzę powodzenia w kolejnych. Przy okazji życzę Ci oraz Twojej rodzinie Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia.
M: Bardzo dziękuje. Mam nadzieje, że wszyscy inni również spędzą czas z rodziną w ten wyjątkowy okres w roku.

Fggd6AA.png

- @xHamster | R - @boobiesmmm

X: Witam, jestem Employee Menager z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
R: 
Witam, Zastępca Szefa RC boobiesmmm, miło mi. Oczywiście słucham.

X: Świetnie. Jak oceniasz dzisiaj przebieg eventu?
R: 
Każdy event jest dla nas wyjątkowy. Staramy się działać, bazując na przyjętych zasadach, monitorujemy każdego zawodnika, zachowujemy dynamikę. Co też powoduje dużo stresu, lecz nie burzy to naszego porządku między członkami biznesu. Uważam, że działamy sprawnie i dzisiejszy event zapisujemy w kartach jako udany. Oczywiście dużą miarę na przyszłe eventy tworzą gracze, których opinie i krytykę przyjmujemy, aby naszą pracę przełożyć na jeszcze lepszą.

X: Rozumiem. Czy długo zajęło Wam przygotowanie trasy?
R: Trasy, które dobieramy, przechodzą długą drogę weryfikacji przez zarząd główny biznesu oraz przez opiekunów. Wszystkie trasy są testowane oraz sprawdzę przed wypuszczeniem ich na przyszłe eventy. Sam proces zajmuje sporo czasu, ale ma to swoje odbicie w jakości.

X: Kto wymyślał teraz trasę?
R: 
Akurat się trafiło, że rozmawiasz z autorem tej trasy. Pomysł był z wykorzystaniem ciekawego terenu właśnie w okolicach Blueberry, miałem też wiele próśb ze strony graczy, o wyścig na terenach pozamiejskich wiec zdecydowałem się na trasę właśnie w większości skierowanej pod offroad.

X: Można rzec, że był to jeden z ostatnich eventów w tym roku. Czy po nowym roku planujecie organizować podobne eventy?
R: 
Staramy się utrzymać jednolitą ciągłość eventów. Organizujemy je co określone odstępy czasu, aby nikomu się nie znudziły i też, żeby nie były bardzo oddalone od siebie. Oczywiście eventy będą w nowym roku, jest parę propozycji oczekujących na rozpoczęcie działania... może od nowego roku gracze zobaczą coś więcej, ale jak na razie to tyle, co bym mógł powiedzieć na temat planów.

X: Czy znana jest mniej więcej data kolejnego wyścigu?
R: 
Staramy się nie ujawniać dat przyszłych eventów, ogłoszenie o wyścigu jest na forum tydzień przed startem. Zazwyczaj stosujemy równe odstępy od eventów, jeśli nie mamy większych wewnętrznych opóźnień.

X: No to czekamy na kolejny event. Z mojej strony to wszystko. Na zbliżające się święta, chciałbym na twoje ręce w imieniu całego biznesu Project News złożyć życzenia Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie, całego biznesu, do którego należysz oraz Twojej rodziny. Dziękuję.
R: 
Dziękuje bardzo za wywiad, również życzę Ci oraz twoim bliskim wesołych świąt mam nadzieję, że spędzisz ten czas wspólnie z nimi jak najlepiej. Przekazuje ciepłe pozdrowienia razem z całym biznesem Racing Club.

naTqDnE.png

Ilość jednostek przysłanych z frakcji:

San Andreas Road Assistance - 13;
San Andreas Police Department - 7+1 śmigłowiec;
San Andreas Fire Department - 4;
San Andreas Transport Corporation - 5;
San Andreas Medical Department - 4+1 śmigłowiec.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Employee Menager @xHamster
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.