Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kamdro

kepucz.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kepucz.
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi:  Nadawanie fałszywych kar
Data zdarzenia: 18.12.22r
Dowody: (370) kepucz.: Kamdro

1. (111) Kamdro: Bo odbieram to jako prowokacje i sobie nie zycze takich slow w moja strone
    (370) kepucz.: ale kazdy se zartuje
    Zostałeś wyciszony na 4 dni przez Kamdro z powodem: BK wobec członka administracji
    (111) Kamdro: Zapomnialem nadac, dlatego dopiero nadana kara.

Opis sytuacji: ZA CO TO MIALO BYC???? Nie rozumiem zapytałem się grzecznie Moderatora po czym dostalem muta.Nie rozumiem co ten Moderator robi na tej randze.Jedynie jakiego muta teraz dostalem słusznie to na vc.Czekam na wypowiedź.Myślę że ogarniecie tą sprawę(GDZIE JA CIE WYZWALEM ZE DOSTALEM KARE ,,bk. wobec administracji"???)image.png.24f6e559fb1bd8de49d34e0f4a953989.png 

Hej! Wiadomość, którą przytoczyłeś wysłałem o godzinie (14:51:19 18-12-2022), zaraz po mojej wypowiedzi o godzinie (14:51:25 18-12-2022) wysłałeś oto takową wiadomość: "Wachaj gume leszczu". Jestem w 100% pewien, że było to skierowane w moją stronę, ponieważ chwilę wcześniej zadałeś mi pytanie i prowadziłeś ze mną rozmowę, dlatego też otrzymałeś wyciszenie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.