Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kubullek

Pajonk.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10788
Login: Smalcu
Nick oskarżonego: Kubullek
Powód skargi: Nie chce się odmienić brak dotrzymanego słowa, specjalnie sprzedał na szybkości auto żeby wymigać się z obiecanej odmiany.
Data zdarzenia: 20221-12-16 godzina 16:50 około
Dowody: [2022-12-16 16:42:16] [Output] : (369) Kubullek: jak ci nie bedzie schodzilo [2022-12-16 16:42:20] [Output] : (369) Kubullek: to sie dogadamy na odmiane

Spoiler

image.png.bf6ba7d1bc99a7b8ec9e357f35c039b3.png
image.png.f1fa9fbf9b289e62d31ca18c19e4ca91.png 

tu niżej padają kolejne słowa o "obiecanej odmianie"
image.png.2cfd45a3f5107515474601e876e65fde.png

Opis sytuacji: Wymieniłem się z graczem autami gdzie wyszło to dla mnie na duży minus, gracz obiecał odmianę natomiast jak napisałem w dzień wymiany do niego na forum pv to nie odpisywał ani nie odczytywał choć wszedł na forum pod wieczór/noc a wiadomość wysłałem o 17:08, gracz posiadał elegy na długo po tym aczkolwiek sprzedał dzisiaj rano żeby wymigać się z konsekwencji własnych słów. Chciałbym odmianę natomiast gracz nie posiada już owego pojazdu więc chciałbym równowartość tego pojazdu lub tyle kasy za ile sprzedał ( w wymianie dał mi jeszcze 10k więc można to odjąć )
ogółem chłop żebym się wymienił sprzedawał mi niezłe bajki ( chłop nie lubi sellać natomiast dzisiaj rano specjalnie sprzedał elegy żeby uciec konsekwencjom hah) 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [288] Kubullek: informuje o skardze na forum
Pozdrawiam administracje, oraz jeżeli będzie potrzeba coś jeszcze żebym odzyskał kase/auto to oczywiście pisać 

Widzę że wyczekiwałeś i sprawdzałeś pilnie, tak tampa została sprzedana ponieważ nie mam tyle czasu żeby czekać na odmiany albo na gotówke, elegy kupione było za 525k tampa o wiele mniej warta, szkoda że tyle trzeba czekać na administracje ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.