Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

Kosiara17cm

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KvBvS
Nick oskarżonego: @Mixsu
Powód skargi: niesłuszne wyciszenie
Data zdarzenia: 16/12/2022
Dowody: [2022-12-16 21:16:26]  [Output]  : G> _Kubuss: odrazu do mute taki pet | Gracz _Kubuss został wyciszony na 2 dni przez Mixsu, powód:  BK na /g   |  [2022-12-16  21:16:12]   [Output]  : G> Booter: a w chuju go mam | Gracz Booter otrzymał ostrzeżenie od Mixsu, powód: Kultury na /g
Opis sytuacji: a więc tak skarga jest napisana celowo ponieważ zostałem wyciszony niesłusznie. Support mixsu bez żadnego ostrzeżenia wlepił mi mute a oponent wyżej wymieniony czyli Booter za napisanie "a w chuju go mam" otrzymał ostrzeżenie. Pisał rownież o jakiejś prowokacji z mojej strony lecz ja napisałem do Apulix tylko i wyłącznie nie do niego "chwalisz sie czy zalisz". Czekam na jakąś kare dla pana mixsu ponieważ wydaje mi się że przed otrzymaniem mute powinienem otrzymać warna.

Witam Cię serdecznie!

Jeżeli chodzi o gracza Booter, otrzymał on ostrzeżenie, ponieważ sam zauważyłem jego brak kultury na czacie. Na Ciebie jednak był report, po przyjęciu go przeszedłem by sprawdzić logi oraz Twoje ostatnie kary. Długo nie musiałem szukać, ponieważ dzisiaj skończyło Ci się mute dokładnie z takim samym powodem, za który otrzymałeś dziś karę. Widocznie wcześniejsze wyciszenie niczego Cię nie nauczyło.

Mialem pisac apelacje za ostania kare bo tez bez żadnego ostrzeżenia ja dostalem kilka razy piszac reporta na gracza otrzymywał on ostrzeżenie ja dziwnym trafem po jednym rapsie odrazu mute. Jezeli nie umiesz podejmowac slusznych decyzji mordzia to po co na tego support poszedles. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.