Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na Leszek*nt

Derby.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Przepraszam ciebie za mój błąd, na swoje wytłumaczenie mogę tylko powiedzieć, że w słowie "perennial" zlała mi się literka N. Uciekałeś ode mnie, a mogłeś napisać po prostu, że poprawnie odpowiedziałeś na to, wtedy byłoby po sprawie i dalej mógłbyś kontynuować event. A przez to, że uciekałeś musiałem ciebie wyrzucić z eventu, ponieważ utrudniałeś w ten sposób prowadzenie eventu.

12 minut temu, Quickly napisał:

A kiedy uciekłem za ludzi napisałem "perennial!"

Wtedy wypisywałem ci już kick'a z serwera, dlatego nie spojrzałem na to 

Po ponownym wejściu na serwer i tak mogłeś napisać do mnie i wtedy tepnąłbym ciebie ponownie na event. Co nie zmienia faktu, że niesłusznie wyrzuciłem ciebie z serwera.

Miłego wieczorku życzę,

Leszek

Przy organizowaniu takich wydarzeń i obowiązku pilnowania wszystkich graczy pojawia się czasem stres i presja po prostu. Faktycznie supporter popełnił błąd, ale wydaje mi się, że nie był to aż tak rażące z jego strony. Apeluje jednakże o większą uwagę podczas organizowania eventów dla graczy, aby jednak były one rozrywką dla obu stron, a nie powodem do pisania skarg.

Z mojej strony jeszcze proszę o wykonanie przelewu na konto gracza w kwocie 1,000$ w ramach zadośćuczynienia @Leszek*nt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.