Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na LORDG

phillips

Rekomendowane odpowiedzi

Login: phillips
Nick oskarżonego: LORDG
Powód skargi:  wrzucił mi auto do wody
Data zdarzenia: 14.12.2020 23:56
Dowody:   https://drive.google.com/file/d/1Gq-vH64E_JXd4LYzPUPHCuOhEduy0L_h/view?usp=sharing
Opis sytuacji: jechałem sobie i ziom jechał jesterem pod prąd i chciałem go ominąć ale mi się nie udało i mi i jemu siadł silnik wysiadłem z auta a ten mi zrzucił moonbeama z mostu do wody
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: też jest w filmiku

1 godzinę temu, phillips napisał:

Opis sytuacji: jechałem sobie i ziom jechał jesterem pod prąd i chciałem go ominąć ale mi się nie udało i mi i jemu siadł silnik wysiadłem z auta a ten mi zrzucił moonbeama z mostu do wody

Może ja przedstawię to z mojej perspektywy.
Widziałem że pędzisz po moim pasie więc na logikę skręciłem na przeciwny by cię wyminąć, ty natomiast zamiast użyć głowy, minąć mnie po czym zmienić pas na poprawny wolałeś we mnie perfidnie wjechać. Zapytałem później co z tym faktem robimy i czy masz naprawkę, zarzuciłeś mi że to moja wina i nie chciałeś zapłacić a w związku z tym rozwiązałem to w taki a nie inny sposób. Niestety nie wyszło ci oszustwo ponieważ mam nagranie które dokładnie przedstawia jak wyglądała sytuacja 😉

no dobra, z tego co widzę na filmiku to wcale nie wjeżdżasz na lewy pas bo widzisz mnie jak "pędzę rozpędzonym moonbeamem na twoim pasie" tylko od razu jedziesz środkiem i jeszcze piszesz na chacie komendę więc nawet się nie starałeś jechać normalnie. A ja wyjeżdżając zza zakrętu chciałem wrócić na swój pas bo bez tych zimowych to średnio to idzie ale jak cię zauważyłem to już nie było odwrotu. Niestety nie mam nagranej mojej perspektywy ://

10 godzin temu, LORDG napisał:

Może ja przedstawię to z mojej perspektywy.
Widziałem że pędzisz po moim pasie więc na logikę skręciłem na przeciwny by cię wyminąć, ty natomiast zamiast użyć głowy, minąć mnie po czym zmienić pas na poprawny wolałeś we mnie perfidnie wjechać. Zapytałem później co z tym faktem robimy i czy masz naprawkę, zarzuciłeś mi że to moja wina i nie chciałeś zapłacić a w związku z tym rozwiązałem to w taki a nie inny sposób. Niestety nie wyszło ci oszustwo ponieważ mam nagranie które dokładnie przedstawia jak wyglądała sytuacja 😉

Wina leży po twojej stronie.

Oskarżony otrzymuje zakaz prowadzenia pojazdów na okres 7 dni za taran, jazdę pod prąd oraz celowe wepchanie pojazdu do wody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.