Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Guzik

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

r8Jmsb7.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony  Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam wywiad z pracownikiem frakcji SATC oraz prezenterem ProjectFM @Guzik.

Gzqqb1L.png

- Guzik | RE - Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam z tej strony Reporter Livia z Redakcji Prasowej Project News. Super, że zgodziłeś się na odpowiedzenie na kilka pytań.
G - Witam, z tej strony Transporter Guzik z San Andreas Transport Corporation.

RE - Jak wyglądała twoja przygoda z MTA?
G - Zaczynałem, grać na takich serwerach małych. Dopiero po roku/dwóch zacząłem grać na konkurencyjnym serwerze. Po roku grania na nim dostałem bana i tak znalazłem się na ProjectRPG.

RE - Jak zacząłeś przygodę z serwerem ProjectRPG?
G - Zacząłem, przygodę po tym, jak mój przyjaciel napisał, mi, żebym spróbował zagrać na ProjectRPG no i po jego namawianiu pojawiłem się na Projekcie i aż do tego czasu mi się bardzo ten serwer podoba i nie liczę na to, żebym z niego odszedł.

RE - Co Ci się najbardziej podoba i zachęca w serwerze do dalszej gry na serwerze?
G - Najbardziej mi się podoba optymalizacja, jak i śnieg i skin mikołaja Widać, że administracja Rcon dba o częste aktualizacje, a że jestem ciekawy tych aktualizacji, to bardzo sprawdzam i co ciekawego wprowadzili nowego.

RE - Jaki jest twój obecny majątek na serwerze?
G - Mój majątek jest skromny, bo ja nie gram tak bardzo pod majątek a bardziej pod zabawę typu Frakcja itd. Mam obecnie Elegy FT i bardzo chce sobie zbudować kolekcję aut, może mi się uda, bo bardzo bym chciał mieć, chociaż 2 auta sportowe.

pc4MKZm.png

RE -Aktualnie należysz do frakcji SATC, opowiedz coś więcej i dlaczego zdecydowałeś się na tę frakcję?
G - Frakcja SATC ma coś w sobie co ja bardzo chciałem, nie ma materiałów pod RP po prostu jeździ się z klientami od punktu A do punktu B czasem jako frakcja zabezpieczamy eventy typu NRC itd. Zdecydowałem się tę, ponieważ inne Frakcje nie przekonują mnie do siebie. Pozdrawiam Szefa Banan99.

RE - Planujesz zmianę frakcji?
G - Jak na razie nie planuje zmiany frakcji, ponieważ bardzo mi się podoba SATC i nie ma takiej frakcji, która by mnie zadowoliła.

RE - Przejdźmy do biznesów, należysz do ProjectFM. Jak się czujesz w biznesie, jaka jest atmosfera na audycjach?
G - Atmosfera w ProjectFM jest bardzo przyjazna, zarząd zawsze pomoże, jak ktoś ma problemy z programem. Jak się prowadzi audycję, zawsze jest taki strach czy wszystko wypali, według mnie jak byłem w akademii, strach był, ale po 3-4 audycjach już był pełny luz i nie było tak strasznie.

RE - Nie należysz do żadnej organizacji, planujesz własną lub dołączyć do jakieś?
G - Jak razie nie zamierzam dochodzić do organizacji, chciałbym być bez organizacji, spróbować jak to jest bez. W przyszłości na pewno będę się starał znaleźć organizacje albo stworzyć swoją.

RE - Niedawno zostały ogłoszone wyniki na supportera, planujesz w przyszłości próbować dostać się do administracji serwera?
G - Chciałbym być w zespole Administracji spróbować jak to pomagać innym graczom przyjmować reporty itd. Na pewno kiedyś się dostane tylko muszę próbować.

RE - Dziękuję za wywiad, na samym końcu chciałbyś kogoś pozdrowić?
G - Dziękuję również, a chciałbym pozdrowić frakcje SATC, lidera @Banan99 no i oczywiście Project News.

nagowek_swieta.png

Dla Redakcji Prasowej Project News: 

Artykuł: Reporter @Livia
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.