Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Sobek

Kosiara17cm

Rekomendowane odpowiedzi

UID:9303
Login: KvBvS
Nick oskarżonego: Sobek
Powód skargi: Oszustwo w wymianie (Fake Offki)
Data zdarzenia: 16/12/2022 ok. 15
Dowody: << [3] sobek: tampa okolo 130 byla przed chwila 140 ale w wymiance a previon gdzies kolo 120/130/ [2022-12-16 15:10:24] [Output] : << [3] sobek: id sie szybko sella  [2022-12-16 15:12:10] [Output] : << [3] sobek: jeszcze bys zarobil a ja szukam jakiegos flasha akurat na id bo pod projekt z ziomkiem [2022-12-16 16:08:27] [Output] : << [3] sobek: nie wiem bo to dawno bylo xd
Opis sytuacji: A wiec tak gracz o nicku sobek, zaproponował mi wymianę jego 2 furki na id za mojego flasha. Zapewniał mnie że oferty niby takie miał czyli 130/140k za tampe a za previona około 120/130. Wątpie ze wartość tych pojazdów sięga takich sum. Podczas gdy napisałem do niego ze dostawałem oferty dużo mniejsze niż te które mi zapewniał gracz po prostu odpisał "Jakiś handlarzyk ci tak napisał a ty już". Chciałem się grzecznie odmienić lecz widocznie gracz do tego nie chciał dopuścić żeby doszło do powrotnej odmiany. Czyli ja zwracam mu 2 samochody i 10k a on mi flasha. Pisał ze offki były przed chwila a po wymianie napisał ze takie offki były już dawno temu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [256] sobek: gracz _kubuss informuje o skardze na forum

Tutaj kolega wyżej napisał za mnie do gracza z informacja o skardze ponieważ ja wyszedłem już z serwera żeby napisać skargę.

Witam. Odwołując się od zarzutów. Jak już pisałem graczowi miałem takie oferty od graczy. Napisałem graczowi że niestety nie pamiętam ich nicków. Nie rozumiem dlaczego gracz wątpi w cenę tych pojazdów teraz a nie przed wymianą. Ponad to nie rozumiem dlaczego gracz ocenia wartość pojazdu po pierwszej lepszej ofercie. Co do mojej wiadomości  "Jakiś handlarzyk ci tak napisał a ty już" jest to totalnie wyjęte z kontekstu gdyż napisałem to pod koniec naszej rozmowy gdy byłem podirytowany całą tą sytuacją. Tłumacząc się z ostatniego zarzutu pisałem że dostałem przed chwilą ofertę za pojazd Tampa 140k ale w wymiance . "<< [3] sobek: nie wiem bo to dawno bylo xd" co do tej wiadomości to mógłbym cię prosić o wysłanie pytania które mi zadałeś do tej odpowiedzi bo nie jestem pewien o co tam chodziło gdyż jest to wiadomość wycięta losowo z rozmowy.

W dniu 20.12.2022 o 16:16, _Kubuss napisał:

Temat lock i tak nikt sie tym nie zajal a fury poszly na sell

W takim razie zamykam, na przyszłość nie masz obowiązku kupować po ofercie którą ktoś kiedyś dał itp, skoro ktoś graczowi tyle oferował to niech sprzeda oferującemu za tyle ile daje a nie chwali się tym na prawo i lewo, a ty daj mu swoją ofertę ile jesteś gotów zapłacić za dany pojazd. Takie oferty nie są wyznacznikiem ceny pojazdu, ponieważ mogą być zawyżane.

A skoro chcesz pojazd kupić za wszelką cenę to i tak kupisz bez względu jakie ofki miał 😉 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.