Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Świętym Mikołajem

Czamek

Rekomendowane odpowiedzi

obraz_2022-12-15_181506768.png.5650799835099c4f750120fb039b2874.png

obraz_2022-12-15_181748262.png.e4fe1f328e443dd93f781e0dd07e90e0.png

Witajcie, z tej strony Trainee @Czamek z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawiam Wam wywiad, ze Świętym Mikołajem, który opowie o tegorocznych świętach.
Zapraszam do Przeczytania.

obraz_2022-12-15_182457371.png.7a90e92e9364cdecda5da8b816d6c0ad.png

R: @Czamek | M: Święty Mikołaj

R: Czy gracze tym roku byli grzeczne?

MOgólnie rzecz biorąc, większość graczy dostała prezenty, ale nie mała ilość dostała rózgi co mnie smuci.

R: A jakie prezenty otrzymali gracze?

MPowiem tak ho ho, każdy dostał kalendarz adwentowy, ale niektórzy naprawdę grzeczni otrzymali dodatkowe prezenty.

1628719249_undefined-Imgur.thumb.gif.a88bdb25e17eed6b7615e3c286855407.gif

R: Jak tegoroczne święta wychodzą na tle innych?
MJest dużo więcej graczy do obdarowania, co mnie cieszy hoho, lecz przez to mam dużo więcej do roboty.

R: A kto pomaga ci Święty Mikołaju w pracy?
MMam swoich małych pomocników na biegunie, mianowicie elfy hoho, ale administracja też pomogła. Bez nich nie dałbym rady.

R: Czy jest dużo osób do obdarowania?

MHoho, jak nigdy wcześniej niesamowite uczucie, gdy widzę trafiony prezent dla graczy. Jednak jak mówiłem wcześniej bez administracji i mojej grupy elfów byłoby trudno. Zwłaszcza że popsuły mi się sanie.

gKJGmxG.png

R: Jak to się stało, że sanie się zepsuły?
MLeciałem z moimi reniferami, kiedy nagle jeden się odczepił i wylądowaliśmy przy lotnisku w Las Venturas. Chyba będę musiał dać tym staruszkom spokój i jakieś elektryczne sanie wykombinować.

R: O jeju, jeju to bardzo źle ile naprawa potrwa?

MNie będę ich naprawiał hoho, zbuduje nowe od podstaw. Jednak to już po świętach, bo teraz muszę rozdawać prezenty.

R: Mam nadzieje, że uda się szybko zbudować sanie, jesteś dobry dla ludzi, więc musimy ci pomóc!

MHoho nie trzeba już, Pani Mikołajkowa po mnie leci, ale dziękuję za inicjatywę.

EmTnaEk.gif

R: Czy chciałby kogoś Pan pozdrowić?
M: Tak pozdrawiam Pana, moją kadrę i cały serwer! 

R: W takim razie dziękuje za udzielenie odpowiedzi i wesołych świąt!
M: Również pozdrawiam i wesołych świąt hoho.

G5icV3C.png

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
 Autor: Trainee @Czamek 
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Empl. Menager @xHamster

2 godziny temu, Czamek napisał:

MLeciałem z moimi reniferami, kiedy nagle jeden się odczepił i wylosowaliśmy przy lotnisku w Las Venturas. Chyba będę musiał dać tym staruszkom spokój i jakieś elektryczne sanie wykombinować.

dobra korekta @xHamster, trzymaj tak dalej ☺️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.