Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na yodamiscz

Klupla*PDW

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43437
Login: Klupla
Nick oskarżonego: @yodamiscz
Powód skargi: miał oddać rate 4k za clovera (dopka) bo więcej kasy nie miał musiał zarobić ale gracz nie odpisuje i na dc nie ma kontaktu z nim.
Data zdarzenia: 10.12.2022r. godzina 19:38
Dowody: mta-screen_2022-12-10_19-38-52.thumb.png.e4d00c172475a8d25541fbd955b791d9.pngmta-screen_2022-12-10_19-38-49.thumb.png.d10aca093e791be43de38cbb2f63e896.png  
Opis sytuacji: Sprzedawałem auto i gracz o którym pisze skarge napisał że może się zamienić za clovera a ja napisałem z dopłatą 6k. a więc gracz dał mi 2k i się zamieniliśmy autami i za 30min miał mi te pieniądze przelać (4k) dał mi dc nawet do kontaktu ale na dc nie odpisywał i jak chciałem napisać że skarga idzie na forum to już nie mogłem bo bo nie mam z graczem kontaktu gracz nie odpisywał mimo tego że był aktywny.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.f65d4f67b87af05949fe6718f5b07704.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.