Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Antol

sneez

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 64126
Nick oskarżonego: Antol
Powód skargi: Zostałem oszukany przez gracza @Antol 
Data zdarzenia: Około północy z dnia 14.12.22r na 15.12.22
Dowody: Mój dowód będzie w logach z dnia 14.12.22r na 15.12.22 około północy od 23.00 do 00.20 
Opis sytuacji: Pan Antol mówił mi ,że auto ma parę tuningów wizualnych i przede wszystkim aplikacje przewozową  na której najbardziej mi zależało. I okłamał mnie  jeszcze że auto vmax 160 a jego vmax to 150. Już jest jeden wpis na jego temat że też okradł jakiegoś ziomka też na auto i jego strata to +- 30k$ . 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie ma on ani discorda, ani konta na forum i mówił mi że nie będzie więcej grał. Dowód jest w logach z dnia 14.12.22r na 15.12.22 około północy od 23.00 do 00.20 

Nie wiem na co tutaj zbytnio odpowiadac. Gracz sneez chcial kupic ode mnie auto. Zapytal sie mnie czy moze obejrzec auto i czy moge nim podjechac do ls. Napisalem mu ze nie moge bo auto jest wystawione na gieldzie w lv wyslalem ziomka zeby po niego przyjechal. Po chwili gracz sneez przyjechal na gielde obejrzal auto po czym sie mnie zapytal czy moge sie z nim tym autem przyjechac zrobilem to. Jezdzlismy przez jakos 15 min po skonczonej jezdzie zapytalem czy jest zainteresowany autem powiedzial ze tak po czym kupil ode mnie auto.

7 godzin temu, Antol napisał:

Nie wiem na co tutaj zbytnio odpowiadac. Gracz sneez chcial kupic ode mnie auto. Zapytal sie mnie czy moze obejrzec auto i czy moge nim podjechac do ls. Napisalem mu ze nie moge bo auto jest wystawione na gieldzie w lv wyslalem ziomka zeby po niego przyjechal. Po chwili gracz sneez przyjechal na gielde obejrzal auto po czym sie mnie zapytal czy moge sie z nim tym autem przyjechac zrobilem to. Jezdzlismy przez jakos 15 min po skonczonej jezdzie zapytalem czy jest zainteresowany autem powiedzial ze tak po czym kupil ode mnie auto.

gosciu mowiłes ze to auto ma np apke a sie okazalo ze nie ma a na niej mi zalezalo

@Antol napisałeś graczowi, że pojazd posiada aplikacje transportową, a jej nie miał. Gracz sprzedał pojazd, więc zgodnie z warunkiem jesteś teraz zobowiązany zwrócić 15000$ na konto Administracji RCON (UID: 30077) do 23.12.2022r g. 23:59 przez bank w Los Santos. Gdyby kwota była spłacona wcześniej, poinformuj mnie w tej skardze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.