Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Calvin

FragusS

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @FragusS.at
Nick pracownika: @Calvin
Powód:  Uprzejmość podczas kursu, szybki i bezpieczny dojazd do celu - utrzymywanie rozmowy z klientem podczas kursu. 
Dowody:   

Spoiler

DAVUM08.png

P5xxdjC.png

BhDA9A6.png

VaBa54w.png

FKrEH2K.png

za8fpIM.png

YqbHCrJ.png

Opis sytuacji:  Tego dnia postanowiłem skorzystać z usług frakcji SATC, taksówkę wezwałem do  Las Venturas - dokładnie to do bazy Akatsuki. Skontaktowałem się z kierowcom aby zapytać gdzie dokładnie się znajduje, szybko uzyskałem odpowiedź. Po dosłownie dwóch lub trzech minutach zjawił sie na miejscu, po czym rozpoczął kurs. Podczas kursu utrzymywał rozmowę, zadał dużo ciekawych pytań - bardzo duży plus za urozmaicenie tej podróży, przez rozmowę przebiegła ona w fajny sposób. Należy mu się pochwała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.