Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Chvdy09

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FiXioN
Nick oskarżonego: Chvdy09 
Powód skargi:  Nadanie kary bez powodu, brak  reakcji na reporty
Data zdarzenia: przed chwila
Dowody:  logi sobie sprawdzcie
Opis sytuacji: No wiec tak ten pajacyk dał mi mute za napisanie >> [36] burmistrzhehe: dobra z reszta ciagnij sie cejocie zycze ci jak najgorzje. polamania nog elo  ,wiec pytam z jakiego powodu dostałem mute? Nie nawyzywałem go od kurew  i nie ruchałem mu matki tylko napisałem że zycze mu jak najgorzej wiec za co te mute ? Smieszny jakis jestes. Druga sprawa to przed napisaniem tego napisałem reporta że owy gracz mnie staranował na g1 uszkodził mi auto i se pojechał i dobrze o tym wiedział na czym straciłem bo musiałem opuscic g1 ty nie zareagowałes nawet nie napisales nic olałes mnie cejocie. Domagm sie jakiejs rekompensaty za tego muta bo został on nadany bezpodstawnie nie bylo tu bk. 

Nie pozdrawiam 

EDIT; Jak napisałem reporta wczesniej (w dzien) jak gracz napisał mi na pw ze jestem zjebem to dałeś mu ostrzeżenie także musisz miec cos tam nie po kolei we łbie albo masz do mnie jakis problem i robisz to celowo, co nie zmienia faktu że jestes supportem i powinieneś na każdego patrzeć tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.