Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PLzygus

volt2k3.wfb

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11055
Login: volt2k3
Nick oskarżonego: @PLzygus
Powód skargi: Wepchanie na mecha, brak zaplaty za uszkodzenia, próba oklamania moderacji xd
Data zdarzenia:  10 12 2022 
Dowody: https://streamable.com/pzfmfn
[2022-12-10 20:16:11] [Output] : (59) PLzygus: gra jakis kid i sie wwala niepotrzebnie
[2022-12-10 20:16:41] [Output] : (59) PLzygus: ty mnie zaczales popychac od tylu i nie chciales wyjechac

Opis sytuacji: Chcąc naprawić cudnom fure jaką jest manana sport, czekalem w kolejce do mecha z minute bo @Matixx99 zostawil ją i sobie poszedł bez naprawiania jej, wyslalem repa przyjął chyba Kamdro, ale cej sie obudził i wchodzil do auta, stanowisko obok bylo puste wiec postanowilem tam wjechać, przy okazji dojezdzał tam moonbeamem Arczi9299 co moglo wygladac jak wepchanie sie, ale jak juz bylem na stanowisku to on jeszcze nie był przy linii mecha, jak juz naprawilem to cej @Matixx99mnie zablokował co widac na nagraniu, czekajac az ten elokwentny gracz odjedzie, wepchał mi sie @PLzygus, nastepnie chyba wyslal repa ze sie wepchałem xd, przy okazji zniszczył mi pojazd, przy okazji mnie zwyzywał oraz Kamdro perfidnie powiedzial ze to ja sie wepchałem xddd

Chce zeby mi oddał moje 50$ bo jako nowy gracz z pół k godzin to dla mnie dużo, ale główniej chce zeby cej za takie zagrywki został jakoś ukarany, ten Matixx tez moglby za bezmózgie blokowanie mecha
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: napisalem w grze

Gracz zostaje ukarany zawieszeniem prawa jazdy na okres 12h, ty również otrzymujesz karę na okres 6h, na następny raz pisz na gracza report a nie sam taranujesz gracza. Skoro kamdro nie chciał uwierzyć w twoją wersje zdarzeń trzeba mu było pokazać nagranie a nie samemu taranować gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.