Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Afera płotowa

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

jEmxkhw.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony  Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam aferę płotową Pana Krzysztofa z jego sąsiadem.
Zapraszam do czytania!

VDgjwdI.png

Pan Krzysztof mierzy się z problemem, jakim jest większy płot jego sąsiada. Sąsiedzi wchodzą w spór, jakim jest wielkość ogrodzenia. Pan Krzysztof sądzi, że jego płot ma odpowiednią długość i nie można, posiadać większego niż on, ma postawionego. Płot Pana Krzysztofa posiada 180 centymetrów wzrostu, a jego sąsiada 210 centymetrów. Jak dobrze wiemy, ogrodzenie powyżej 220 centymetrów wzrostu musi mieć prawo budowlane wymagające zgłoszenia budowy ogrodzenia w urzędzie miasta. Zapraszam do dalszego wywiadu, w którym wystąpił Pan Krzysztof, jego sąsiad oraz kolega Pana Krzysztofa. 

w0apML5.png

Gzqqb1L.png

- Krzysztof SA - Sąsiad P - Kolega Krzysztofa | RE - Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam, z tej strony Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News. Czy byłaby możliwość zadania Panu parę pytań o nowe ogrodzenie sąsiada?
K - Dzień dobry. Oczywiście, że tak.

RE - O co dokładnie chodzi z nowym ogrodzeniem?
P - Normalny płot ludzki, nie rozumiem Krzysztofa.
K - Normalny płot? Jest wyższy od mojego.

RE - Chce Pan postawić wyższy płot?
K - Nie. Nie można stawiać wyższego płotu od mojego. Mój rozmiar płotu jest odpowiedni. Tak mówi ustawa.

RE - Co Pan zamierza zrobić z całą sytuacją?
K - Ja, we wtorek jadę do ministra budownictwa w Las Venturas i składam pismo o kategoryczne rozebranie tego płotu. Jak sąsiad stawiał, tak będzie rozbierał ogrodzenie, pod nadzorem policji oraz prokuratury. Ludzie będą mieć oto mojego sąsiada za nienormalnego, ponieważ mnie zagrodził. 
SA - Ludzie nie będą nic takiego robić, proszę się uspokoić.

RE - Panie Krzysztofie, ma Pan coś do dodania?
K - Ja naprawę myślałem, że mój sąsiad to dobry człowiek.
P - Powinniście podać sobie rękę i byłby spokój.
SA - Kolega Krzysztofa ma rację. Niech Pan Krzysztof się uspokoi.

RE - Na tym niestety zakończy się nasz wywiad. Do zobaczenia.
K - Do widzenia. Pozdrawiam Was kochani.
SA - Do zobaczenia pięknej Pani.
P - (wzdycha) Same problemy tylko z wami. Do widzenia.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Artykuł: 
Reporter @Livia

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.