Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na SzybkiPiterek

volt2k3.wfb

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11055
Login: volt2k3
Nick oskarżonego: @SzybkiPiterek
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji, bk, brak spłaty pieniędzy
Data zdarzenia: 09.12.2022
Dowody: screeny
Opis sytuacji: Codziennie zwozimy pojazdy porzucone przez tego gracza, wczoraj porzucił po raz kolejny buffalo z przebitą oponą, na kanale dc od porzuceń pojazdów nic nie wpisał, według niego pisał na chacie na którym dziennie przechodzą setki/tysiace wiadomosci, który jest chatem ogólnym, a nie odpowiedzialnym za porzucone pojazdy. Dzisiaj znalazłem porzucone Buffalo które stało 18 godzin z przebitą oponą, nie bylo nic napisane o tym, wiec wziąłem je, wymieniłem opone, oraz z naszym organizacyjnym taryfikatorem wystawiłem mu "kare" by wpłacił 2900$ (screen), 2500$ za samą opone, a 400$ za porzucenie oraz czas zmarnowany by ten pojazd ogarnąć. Po czym gracz sie po prostu spłakał xd (screen), z racji że od pierwszego dnia kiedy jest w organizacji już był na krawędzi wyrzucenia ponieważ codziennie nawet i przynajmniej po 2 pojazdy są przez niego porzucone, to wykazał sie brakiem kultury. Wyrzuciłem go z organizacji bo nie tolerujemy symptomu cj. Następnie zaczął mi płakac w prywatnych wiadomościach na discordach, wyzywał, potem przepraszał znów wyzywał i znów przepraszał oraz prosił żebym dodał go znów za dodatkową opłatą 500$ xdd. Chce tylko żeby gracz spłacil mi moje 2900$ ponieważ jest to 30/40 minut gry, a gracz ma ponad pół tysiąca godzin, wiec nie jest dla niego problemem zarobić tyle. Czas który spędziliśmy na naprawy i ściąganie porzuconych przez niego pojazdów mu odpuszcze xd. Skarga jest w formie zabezpieczenia jakby cj sie spłakał i nie chciał oddać kasiory, a mam dług do spłacenia wiec te 3k teraz mi służy, dałem mu czas do 20, ten afcząc na serwerze wyznał mi że teraz nie ma czasu bo pobiera gre xd d-__-b 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: gracz sam kazał mi pisać skarge, ja mu również pisałem na discordzie. 

Screenshot_4.png

Screenshot_10.png

po 1 pisac na chcie na którym przychodzą setki wiadomosci ale pisalem to na szybko byle jak bo po chiwli wyłączyli mi neta wiem ze mogłem włączyc dane komórkowe i napisać ci co kolwiek lub na porzuczonych ale myślalem ze nikt nie bedzie ruszal tego bufka 19h jak ja bede w szkole ale nie przyszedł taki volt i naprawił za mnie i wystawił karę sam bym naprawił nikt go o to nie prosił miłego dnia  mam nadzieje ze zrozumiesz ze nie mozesz mnie tak o z org wywalic po tym powodzie jak cj.

naucz sie wystawiac normalne powody na bl a nie wpisujesz jakis cj  naucz sie pisac bl

Gracz został ukarany na podstawie wszystkich dowodów zawartych w wiadomościach gracza @volt2k3 nie ma potrzeby ich publikowania(administracja ma do nich dostęp). Gracz @Ja900Kwykazuje chęć zapłaty, ale nie możemy dać dwóch tygodni. Na pracach bez wymagań licencyjnych (grzybiarz/magazynier) to mniej niż godzina pracy. Termin na spłate 2900$ wyznaczam na 11.12.2022 r do godziny 23:59. Kwote nalezy wpłacić poprzez bank LS na uid 11055. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.