Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Blokada na koncie

mmes24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po dłuższej przerwie od grania znów chciałem wrócić do gry lecz po zalogowaniu wyskakuje mi komunikat "Błąd! To konto jest zablokowane". Czy mógłbym się dowiedzieć jakoś za co zostało zablokowane i czemu jest taki komunikat?

Pisałem już wcześniej odnośnie tego lecz przez nawał pracy i wlasną glupotę nie miałem czasu na sprawdzenie forum za co przepraszam.

I dodając mam pytanie odnośnie mojego primo które zostało skradzione co odnośnie tego auta skoro nie da się go odzyska a pieniędzy trochę poszło w te auto

NICK: mmes24, UID: 21767

Z góry pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź

14 godzin temu, teez. napisał:

Takimi postami nie przyśpieszysz reakcji A.RCON. Poczekaj cierpliwie na ich odpowiedz, a Twoje konto zapewne zostało zablokowane przez włamanie na nie.

Zgadza się, jraz pisałem już odnośnie tego odpisali od razu tego samego dnia ale przez nawał pracy i brak czasu nie miałem czasu sprawdzać forum i zamknęli poprzedni wodnej z powodu braku zainteresowania a tym że piszę kturyś dzień czekania chce im bardziej pokazać że jestem aktywny i czekam na odpowiedź a nie że ich pogadam czy cos

Cytat

Na twoim koncie doszło do włamania, czekaj teraz na informacje od ARCON. Z tego co widzę Primo nie da się już odzyskać, ponieważ poszło w obieg, ale został perennial na koncie włamywacza.

Widzę, że włączyłeś weryfikację dwuetapową na koncie, więc zostanie ono odblokowane. Na decyzję co do zwrotu pojazdu/gotówki musisz zaczekać na RCON.

Na koncie posiadasz jeszcze bana od Tubasa, więc napisz apelacje od niego i podlinkuj tam ten temat.

7 godzin temu, Szakal_ napisał:

Widzę, że włączyłeś weryfikację dwuetapową na koncie, więc zostanie ono odblokowane. Na decyzję co do zwrotu pojazdu/gotówki musisz zaczekać na RCON.

Na koncie posiadasz jeszcze bana od Tubasa, więc napisz apelacje od niego i podlinkuj tam ten temat.

A można prosić o kontakt na discord w sprawie pomocy z tym wszystkim ponieważ nie wiem czy dam radę sobie z tym 

Moje konto discord: KOUTŚ😻🤤🤫🤒#8019

Dziękuję za odpowiedź 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.