Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Chvdy09

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FiXioN
Nick oskarżonego; Chvdy09
Powód skargi: Faworyzacja 
Data zdarzenia: 08.12.2022 
Dowody: Wszystko jest w logach możecie to sprawdzić
Opis sytuacji: A więc tak, paru graczy prowokowało mnie szczególnie jeden z graczy ktory to robił pół dnia. Jeden z nich napisał mi na pm  << [109] DxpomnPLL: co sie frajerze prujesz po czym napisałem reporta na tą osobę. Ogólnie napisałem 3 reporty. W międzyczasie o jednego z gracza napisałem ja (128) FiXioN: idz byc chujowy gdzie indziej po tym jak mnie na vc zaczeli wyzywać. Oskarżony nie przyjmował moich reportów nie sprawdził tego dla mnie dał mute pierwszego gdzie na pewno napisałem reporty jako pierwszy wiec skad wiedział o moim bk ? i dlaczego gracz dostał ostrzeżenie a ja juz mute. Gracze celowo mnie prowokowali można sprawdzić wszystko w logach pisali do mnie non stop o sprzedaży Sancheza za 35k i to ciągneło sie przez jednego gracza przez pół dnia. Skąd potem gracz LORDG wiedział że napisałem reporta na niego skoro nie dostał ostrzeżenia ani nic? podejrzewam że to znajomi oskarżonego (pewnie siedzieli na dc czy innym komunikatorze) i zostało to sfaworyzowane. proszę sprawdzić logi jak to wyglądało. Oczekuje ukarania gracza za faworyzacje 

proszę też gracza o wytłumaczenie tego: << [8] Chvdy09: w dodatku on nie kierowal tego do drugiej osoby 

Czyli co? jak bede pisać do kogoś co sie frajerze prujesz to nie kieruje tego do drugiej osoby czy jak? 

Tyle ode mnie. PA

48 minut temu, FiXioN napisał:

Oskarżony nie przyjmował moich reportów nie sprawdził tego dla mnie dał mute pierwszego gdzie na pewno napisałem reporty jako pierwszy wiec skad wiedział o moim bk ? i dlaczego gracz dostał ostrzeżenie a ja juz mute. 

Wiedziałem, gdyż były również raporty na twoją osobę. Posiadałeś już dużo ostrzeżeń jak i również wcześniejsze mute o twoim słownictwie, nie widać poprawy, więc ukarałem mutem. Gracz na którego pisałeś raporty dostał ostrzeżenie jedno z pierwszych odnośnie słownictwa. 

Pozdrawiam,
Chvdy09

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.