Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na xArczi69 oskarżony przez cyprian

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: xArczi69
Data zdarzenia: Około godziny 8;30
Opis zdarzenia: Byłem sobie na serwerze, aż tu nagle widzę, że pracownik jeździ sobie patrolowką jak nie było nikogo na służbie. Później po napisaniu do niego obraził mnie. Możesz sobie Krychu zobaczyć w panelu czy ktos wchodził na służbę o tej godzinie co on był na patrolowce.
Dowody: 
unknown.png.0f59ae64aad5ce0ba3d780a487d355c3.pngmta-screen_2020-12-14_09-16-47.thumb.png.fb042efba94f28e55861a771faa29f07.png

Skończ flexować i wpłać te pieniądze. 🙂

Specjalnie po to żeby zrobic tego ssa wyszedłeś z pracy? Dość śmieszne. Gdzie dowód że faktycznie nią jeździłem i że nikogo nie było? Hmm lekka desperacja chyba wleciała. Poza tym była źle zaparkowana i brakowało w niej paliwa, więc zajmij się sobą kolego bo chyba coś wleciało za mocno. 

Bardzo serdecznie nie pozdrawiam 🙂.

23 minuty temu, xArczi69 napisał:

Skończ flexować i wpłać te pieniądze. 🙂

Specjalnie po to żeby zrobic tego ssa wyszedłeś z pracy? Dość śmieszne. Gdzie dowód że faktycznie nią jeździłem i że nikogo nie było? Hmm lekka desperacja chyba wleciała. Poza tym była źle zaparkowana i brakowało w niej paliwa, więc zajmij się sobą kolego bo chyba coś wleciało za mocno. 

Bardzo serdecznie nie pozdrawiam 🙂.

Mnie mordo nie ma we frakcji od wczoraj. Co do tego, że nim jeździłes jest na ss powyżej, a że nikogo nie było to Krychu sobie sprawdzi w panelu kto wchodził. Jakoś te tankowanie dużo czasu ci zajęło jak jeździłes sobie w tą i spowrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.