Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Baza organizacji - Akatsuki

dzu.stka

Rekomendowane odpowiedzi

D9CUyB1.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News. Jest to druga odsłona artykułu „Baza organizacji". W dzisiejszym artykule zaprezentuje organizacje Akatsuki i porozmawiam z założycielką oraz Supporterką @semyaaza, zapraszam.
VDgjwdI.png

Organizacja Akatsuki powstała 7 maja 2022 r. Kilkanaście dni później a dokładniej to 20 maja, organizacja zwerbowała pierwszych członków. Zarząd liczy 9 osób, z czego możemy go podzielić na kilka rang, począwszy od najwyższej, czyli: „Hokage” do najniższej, jaką jest „Helper”. Natomiast każda zwykła rola zaczyna się od: „Trial”, a kończy na „Wandat”, który oznacza najwyższy stopień przed zarządem. Jest również osoba zasłużona dla organizacji o nicku „teez.”, społeczność liczy łącznie z zarządem 67 graczy, z czego 7 osób znajduje się w administracji serwera. Oznacza to, że jest to jedna z największych organizacji na ProjectRPG. Siedziba Akatsuki znajduje się w dzielnicy Pillgrim w Las Venturas, w której możemy zauważyć dużą ilość pojazdów.
Gzqqb1L.png

R: Redaktor Junior Pressman N1K0D3M | L: Lider Organizacji

R: Witaj, jestem Junior Pressman N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News, czy mogę ci zadać kilka pytań na temat twojej organizacji?
L: Witam, z tej strony semyaaza, oczywiście, że tak.

R: To na początku opowiedz coś o sobie.
L: Okej, więc na serwerze zaczęłam grać w listopadzie 2020 roku, miałam chwile przerwy, a na stałe na serwer wróciłam w październiku 2021, dołączając do SARY i do organizacji california, którą prowadziła wtedy Toya, od tego czasu gram na serwerze niemalże codziennie.

R: Jak już się przedstawiłaś, to opowiedz nam, co cię skłoniło, aby założyć organizacje?
L: Do założenia organizacji skłoniła mnie chęć posiadania czegoś swojego i stworzenia grupki ludzi, którzy się ze sobą zintegrują oraz ochota do „zarządzania” organizacją, jak i większą grupą osób.

R: Rozumiem, czy zarządzanie taką grupką osób jest łatwe? Gdyż społeczność, która tam jest, wygląda na dość sporą.
L: Szczerze, to nie należy to do łatwych zadań, wiadomo, czasami jest mniej rzeczy do zrobienia, lecz cały czas musimy mieć oko na naszych członków oraz być na bieżąco ze sprawami organizacji.

R: Witaj, jestem Junior Pressman N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News, czy mogę ci zadać kilka pytań na temat twojej organizacji?
L: Witam, z tej strony semyaaza, oczywiście, że tak.

R: To na początku opowiedz coś o sobie.
L: Okej, więc na serwerze zaczęłam grać w listopadzie 2020 roku, miałam chwile przerwy, a na stałe na serwer wróciłam w październiku 2021, dołączając do SARY i do organizacji california, którą prowadziła wtedy Toya, od tego czasu gram na serwerze niemalże codziennie.

R: Jak już się przedstawiłaś, to opowiedz nam, co cię skłoniło, aby założyć organizacje?
L: Do założenia organizacji skłoniła mnie chęć posiadania czegoś swojego i stworzenia grupki ludzi, którzy się ze sobą zintegrują oraz ochota do „zarządzania” organizacją, jak i większą grupą osób.

R: Rozumiem, czy zarządzanie taką grupką osób jest łatwe? Gdyż społeczność, która tam jest, wygląda na dość sporą.
L: Szczerze, to nie należy to do łatwych zadań, wiadomo, czasami jest mniej rzeczy do zrobienia, lecz cały czas musimy mieć oko na naszych członków oraz być na bieżąco ze sprawami organizacji.

efkdhyC.gif

R: Zrozumiałem, może teraz pytanie na temat waszej bazy. Znajduje się ona w Pillgrim w Las Venturas. Dlaczego akurat ta baza?
L: Jest ona naszą bazą z przypadku, z tego względu, że nasze główne posiedzenie zostało nieopłacone i musieliśmy znaleźć coś nowego. Razem z członkami organizacji jesteśmy zadowoleni z tej bazy na chwilę obecną.

R: Czyli mówisz, że na chwilę obecną jesteście zadowoleni, okej a czy planujecie zmienić miejsce organizacji?
L: Na razie nie planujemy.

R: Dobra, a w najbliższym czasie wasza organizacja planuje jakieś eventy serwerowe np. g1?
L: Prywatne czy dla serwera?

R: Mogą być prywatne lub dla serwera.
L: Zazwyczaj eventy typu G1 organizujemy dla siebie, wewnątrz organizacji. Co do eventów typu derby, shamale, pościgowe, to składamy się z organizacją i organizujemy je dla serwera z naszych pieniędzy.

R: Bardzo fajna akcja z organizowaniem eventów dla serwera. Natomiast zadam teraz ostatnie pytanie. Czy wasza organizacja w najbliższym czasie planuje jakieś większe wydatki?
L: Tak, złożyliśmy wniosek o choinkę oraz o zaspy śnieżne. Reszta wydatków to raczej dla członków z okazji konkursów oraz eventów, których czeka nas sporo w grudniu.

R: Dobrze, w takim razie dziękuje za wywiad i życzę dalszych sukcesów w roli supporterki oraz lidera organizacji. Do zobaczenia.
L: Dziękuje Ci bardzo, do zobaczenia!

nagowek_swieta.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: Junior Pressman @N1K0D3M
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Pressman @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.