Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Siekierka
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: Bezpodstawny kick
Data zdarzenia: 5.12.2022
Dowody: [2022-12-05 19:11:01] [Output] : Gracz Siekierka zostaĹ‚ wyrzucony z serwera przez copka, powĂłd: uturdnianie pracy SARA
Opis sytuacji:  Cejot dał mi kicka bez rzeczywistego powodu W MOMENCIE otrzymania kicka. Oczekuję również na wytłumaczenie znaczenia słowa "uturdnianie".

edit.  Sama Zebra w ogłoszeniu napisała "bezkarnie przywalić śnieżką w twarz"

Screenshots_2022-12-06-08-39-11.png.a838882d2cf9c543ff258490a8b5b67c.png

Witam,wyrzucenie cię z serwera  nie było bez podstawne otóż po sprawdzeniu dowodów które zostały podesłane mi było widać jak ewidentnie przeszkadzasz pracownikowi frakcji SARA w pracy. W powodzie wyrzucenia cię z serwera wkradła mi się literówka,błedy się każdemu zdarzają. Ode mnie to tyle nie mam nic więcej do dodania.

4 minuty temu, copka napisał:

Witam,wyrzucenie cię z serwera  nie było bez podstawne otóż po sprawdzeniu dowodów które zostały podesłane mi było widać jak ewidentnie przeszkadzasz pracownikowi frakcji SARA w pracy. W powodzie wyrzucenia cię z serwera wkradła mi się literówka,błedy się każdemu zdarzają. Ode mnie to tyle nie mam nic więcej do dodania.

Przeszkadzam pracownikowi w pracy, kiedy prowadził z nami konwersacje na voice chacie rzucając w niego śnieżką 12 minut przed nadaniem kicka? Weź ty to przeczytaj i powiedz mi, że to ma sens. W regulaminie nie ma żadnej wzmianki o zakazie rzucania śnieżek w pracowników frakcji oraz nie było to nigdzie ogłoszone przez rangę Administratora wzwyż. Tak po za tym, to śnieżka służy do tego, aby nią rzucać w innych graczy. 

A tutaj taki mały prezent dla @Guliwer, bo najwidoczniej się przyda po śnieżce.

Spoiler

Maść na Ból Dupy

Zgodnie z regulaminem serwera:
5. Zabrania się utrudniania gry graczom oraz administracji serwera.

Skoro utrudniałeś grę graczowi (nieważne w jaki sposób, czy rzucając w niego śnieżakami czy jakikolwiek inny) to złamałeś regulamin serwera.

Kara została nadana słusznie. 

W dniu 5.12.2022 o 19:41, Siekierka napisał:

Oczekuję również na wytłumaczenie znaczenia słowa "uturdnianie".

Dziwi mnie fakt, że wystarczy przestawić jedną literkę w wyrazie abyś już nie miał pojęcia o co chodzi. Trochę to niepokojące. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.