Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Baza organizacji The Always

dzu.stka

Rekomendowane odpowiedzi

k9vynJS.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News. Jest to pierwszy artykuł z serii „Baza organizacji". Dzisiaj porozmawiamy z @MagiX, czyli Liderem organizacji oraz Administratorem serwera. Zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Junior Pressman N1K0D3M | L: Lider Organizacji

R: Witaj, jestem Junior Pressman N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News, czy mogę ci zadać kilka pytań na temat ciebie oraz twojej organizacji?
L: Witam, jasne.

R: To na początku opowiedz coś o sobie.
L: W takim razie jak już wiecie, jestem MagiX, z serwera możecie mnie znać jako Administratora oraz jako lidera organizacji The Always. Na serwerze gram ponad 2 lata.

R: Zrozumiałem, organizacja The Always niedawno zmieniła nazwę oraz obchodziła swoje 2 urodziny na serwerze, czy możesz przedstawić genezę jej powstania?
L: Jasne, na początku gry ze znajomym z wcześniejszych serwerów stwierdziliśmy, że tutaj również stworzymy swoją organizację. Tak około po miesiącu naszej gry założyliśmy organizację, która przetrwała do dziś.

4S4WWsd.gif

R: Dobrze, czy organizacja na początku swojej przygody cieszyła się dużym zainteresowaniem?
L: Tak, była jedna z pierwszych, w szczytowym momencie mieliśmy około 120 członków, jednak ciężko było zarządzać taką ilością osób.

R: Oczywiście, 120 członków to duża liczba natomiast w późniejszym czasie się ona zmniejszyła i to diametralnie. Czym było to spowodowane?
L: Stwierdziliśmy, że tyle osób to za dużo oraz również część osób po prostu odwalała w organizacji.

R: Jak najbardziej zrozumiałem, dobrze to przejdźmy do bazy The Always. Znajduje się ona na Verdant Bluffs w budynku obserwatorium. Dlaczego akurat ta baza i czy wraz z zarządem planujecie ją zmieniać?
L: Tę bazę mamy dosyć przypadkiem, ponieważ kiedyś się zwalniała i ją „wykampiłem". Od tego momentu mamy tę bazę i obecnie nie planujemy jej zmieniać, ponieważ jest dosyć spora i ciężko znaleźć coś lepszego.

R: Naturalnie, czy w przyszłości planujecie ulepszać jakoś organizacje np. kupić nowe pojazdy?
L: Tak, jeśli będzie potrzeba oraz trafi się ciekawa propozycja to z miłą chęcią.

R: Rozumiem, także myślę, że na dziś wystarczy pytań. Dlatego życzę powodzenia w roli Administratora oraz Lidera organizacji. Miłego Dnia!
L: Dziękuję, również życzę powodzenia, miłego dnia.

nagowek_swieta.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Autor: Junior Pressman @N1K0D3M
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Reporter @Livia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.