Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Guliwer oskarżony przez arbuziak

Timberlejk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Guliwer
Data zdarzenia: 4 grudzień 
Opis zdarzenia:  Dziś postanowiłem pojechać na kosiarki z powodu śniegu zostawiłem ŹLE ZAPARKOWANY POJAZD. pracownik frakcji słusznie zareagował biorąc auto które stoi nie poprawnie zaparkowane, ale nie to jest powodem skargi. Powodem skargi którą pisze jest nie znajomości reg. frakcji a mianowicie zły opis dania auta na pp. (pojazd porzucony) XD? prosiłbym bardziej szkolić adeptów frakcji bo w ostatnim czasie widzę że nie wszyscy znają przepisy Sara. między innymi jakieś wjazdy na DM czy cos xddd.
Dowody: dam ss 

Screenshot_20221204-182939_Gallery.jpg

Uszanowanie, Operator Guliwer S.A. Road Assistance

Dnia 04 Grudnia 2022 o godzinie 18:00 przyjechałem na inspekcję pojazdów w Los Santos Los Santos International parking przy pracy kosiarek. Podczas przeprowadzanej inspekcji pojazdów napotkałem dwa pojazdy znajdujące się po za strefą parkingów, które zostały skierowane do odholowania na parking policyjny. Jednym z tych pojazdów był pojazd użytkownika arbuziak. Był to pojazd marki Contander, który na niżej załączonym zdjęciu stoi po za strefą parkingową - na przeciwko wyznaczonych  miejsc parkingowych -. Owy pojazd został uznany za pojazd porzucony gdyż nie znajdował się w strefie parkingu przykładem można dać pojazd zaparkowany na linii miejsca parkingowego lub obok miejsca możemy zaliczyć jako pojazd nieprawidłowo zaparkowany lecz gdy pojazd jest już na dalszą odległość pozostawiony od miejsca parkingowego bez kierowcy w obrębie pojazdu zostaje uznany pojazd jako porzucony.

Zgodnie z Kodeksem Ruchu Drogowego:

§4.2 Kierujący ma prawo jedynie do parkowania w wyznaczonych do tego miejscach, bądź w stylu amerykańskim/polskim do 30 minut. W innych przypadkach może on zostać zabrany na parking policyjny zgodnie z Taryfikator SA Road Assistance.

Parkowanie z dala od miejsc parkingowych według mnie nie zalicza się pod strefę miejsc parkingowych aby odholować pojazd za źle zaparkowany.

Spoiler

rGqV1NP.png

Decyzję rozstrzygnięcia skargi kieruję do zarządu frakcji, który zdecyduje o zaistniałej sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.